8 Mai 2017 publicat în Familie 2 share-uri

Invatarea prin joaca este o metoda foarte utila, folosita in educatia copilului deoarece joaca este o activitate distractiva pentru copil prin care se maturizeaza emotional, dobandeste incredere in fortele proprii si descopera lucruri noi. Joaca este cea mai buna tehnica pe care parintii o pot folosi pentru a-l ajuta pe copil sa invete lucruri noi.

6. Jucariile tip instrumente muzicale – dezvolta simtul ritmului muzical; Copiii pot invata cu usurinta notele muzicale cu aceste instrumente muzicale care dezvolta abilitatile si coordonarea micutilor muzicanti.

7. Jucariile care stimuleaza petrecerea timpului in aer liber: mingile, tricicletele, bicicletele, coarda pentru sarit, formele pentru nisip, pistoalele cu apa etc. - sunt recomandate pentru copiii de toate varstele, deoarece orice copil sanatos are nevoie sa petreaca timp in afara casei si sa-si consume energia.

8. Jucariile care dezvolta imaginatia: creioanele colorate, creta colorata, plastilina etc. - sunt ideale pentru dezvoltarea imaginatiei copilului, deoarece el modeleaza sau deseneaza diverse obiecte si figurine.

9. Jocurile in aer liber sau de calatorie: Micul spion, ratele si vanatorii, curse cu obstacole etc. sunt jocurile care integreaza copiii in jocuri creative ce le consuma energia fizica sau intelectuala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

10. Cartile de povesti dezvolta creativitatea si imaginatia copilului, el putand sa participe indirect la aventurile personajelor prezentate in paginile cartilor. Copilul va putea sa isi imagineze cum arata personajele si ce urmeaza sa se intample in desfasurarea actunii cartii prezentate.

* Informatii by Strumful Jucaus via comunicat de presa

Magazinul online strumful Jucaus a fost creat in noiembrie 2016 de catre Gabriela Culea si ofera imbracaminte pentru copii intre 0 si 24 luni, jucarii educative si inteligente din lemn si fire naturale, jucarii in stil Montessori, jocuri pentru mai multe categorii de varste, accesorii pentru bebelusi, jocuri puzzle.

Foto homepage: Oksana Kuzmina /Shuttterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri