Te rog sa stii ca nu sunt perfecta, ca nimeni nu este si ca o sa gresesc la randul meu. Iti promit sa fac intotdeauna tot ce-mi sta in putinta pentru a recunoaste acele greseli si a ma indrepta. Tu esti profesorul meu si eu sunt al tau... Citeste scrisoarea pe care Betsy Chasse, co-creatoarea celebrului film "What the bleep do we know!?", o adreseaza fiicei sale!

10. Nu poti schimba oamenii. Nu poti schimba nici barbatii, nici pe prietenii tai, nici pe mama, nici pe tatal tau. Accepta-i pe cei pe care vrei sa ii accepti, indeparteaza-te de cei pe care nu vrei sa ii accepti (cu exceptia mamei tale si a tatalui, bineinteles). Nu te vei uita in urma ta, iti promit.

11. Cand te vei simti deprimata, gaseste ceva care te face fericita. Asculta muzica, deseneaza, scrie un cantec sau o poezie. Esti foarte creativa si cand vei face ceva creativ, vei gasi pacea si fericirea.

12. Sa stii ca tu esti in controlul propriei persoane si poti alege sa simti in orice fel vrei. Este nevoie de munca ca sa fii propriul stapan – nu lasa monstrii gandului sa te controleze! Tu ii poti controla! Nu accepta infrangerea, pur si simplu continua sa muncesti in continuare. Chiar si eu ma lupt cu acei monstri din cand in cand. Sa stii ca totul va fi ok, in special daca te iubesti pe tine. Si aminteste-ti ca tatal tau si eu te vom iubi intotdeauna indiferent de ce va fi – nu esti niciodata singura.

13. Nu crede gandurile negative si povestile care uneori isi fac aparitia in mintea ta – nu sunt adevarate. Du-te inapoi. Intoarce-te si citeste toate astea din nou– acesta este adevarul!

14. Vor fi momente cand vei crede ca ma urasti, momente cand vei fi furioasa pe mine si momente cand eu voi fi furioasa pe tine. Si este ok. Fii manioasa, insa fii sincera cu tine si sa stii ca, chiar si atunci cand sunt manioasa pe tine – eu tot te iubesc. Dragostea pe care o am pentru tine nu va putea fi niciodata franta si nu iti poate fi luata niciodata. Este o constanta pe care poti intotdeauna sa te bazezi.

15. Te rog sa stii ca nu sunt perfecta, ca nimeni nu este si ca o sa fac si eu greseli la randul meu. Iti promit sa fac intotdeauna tot ce-mi sta in putinta pentru a recunoaste acele greseli si pentru a ma indrepta. Tu esti profesorul meu si eu sunt al tau.

Sursa: thedailylove.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri