Te rog sa stii ca nu sunt perfecta, ca nimeni nu este si ca o sa gresesc la randul meu. Iti promit sa fac intotdeauna tot ce-mi sta in putinta pentru a recunoaste acele greseli si a ma indrepta. Tu esti profesorul meu si eu sunt al tau... Citeste scrisoarea pe care Betsy Chasse, co-creatoarea celebrului film "What the bleep do we know!?", o adreseaza fiicei sale!

Betsy Chasse este o producatoare de film renumita, dar si autoare de carti si speaker. Cunoscuta mai ales pentru contributia sa majora in realizarea filmului “What the bleep do we know?” in calitate de co-creator (scriitor, director, producator), Chasse scrie si pe blogurile IntentBlog.com si TheDailyLove.com.

Intr-un articol publicat pe thedailylove.com, Betsy Chasse a facut publica o scrisoare emotionanta adresata fiicei sale. In aceasta scrisoare, Betsy Chasse a dorit sa ii impartaseasca fiicei sale toate acele lucruri pe care si-ar dori ca aceasta sa si le aminteasca nu doar la aniversarea varstei de 9 ani, ci intotdeauna. Sunt cuvinte calde, superbe, care merita citite de fiecare parinte.

Betsy Chasse: 15 lucruri pe care as vrea ca fiica mea sa si le aminteasca intotdeauna

via https://thedailylove.com

1. Esti iubita. Ataaaat de iubita! De toti din familia ta si de multi altii.

2. Ai multi prietenii – unii vor sta cu tine o viata intreaga si multi vor veni si vor pleca. Aceasta este viata. Fii intotdeauna cel mai bun prieten care poti fi si daca nu functioneaza, intelege ca nu este din vina ta. Esti o persoana cu adevarat buna.

3. Iubeste-te pe tine insati. Nimeni nu este perfect si intotdeauna exista ceva la care putem fi si mai buni; uneori facem greseli – invata din ele si mergi mai departe. Asuma-ti responsabilitatea pentru partea ta, hotaraste-te sa nu mai faci aceeasi greseala din nou si iarta-te pe tine insati.

Foto: Alena Ozerova / Shutterstock

4. Iubeste-ti trupul. Esti frumoasa. Nu trebuie sa fii slaba sau inalta ca sa fii frumoasa. Frumosul vine in toate formele si marimile. Ai grija de corpul tau – fa miscare si mananca sanatos si vei fi frumoasa.

5. Fa tot ce-ti sta in putinta la scoala si nu iti face prea multe griji in privinta notelor. Crede in tine insati. Eu cred in tine, tatal tau crede in tine si toti cei care te iubesc cred in tine. O sa te descurci minunat in orice alegi sa faci; singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa crezi in tine.

6. Nu te teme sa muncesti din greu. Stiu ca uneori nu este tocmai minunat sa fie nevoie sa muncesti din greu pentru ceva, insa daca poti sa muncesti la acel lucru, fara sa renunti, vei vedea ca va deveni mai usor. Promit. Insa nu poti renunta! Fiindca nu faci decat sa renunti la tine. Eu nu o sa renunt niciodata la tine si nici tatal tau.

7. Nu te stresa in legatura cu copiii cool. Cu cat iti pasa mai putin de ei, cu atat mai mult le va pasa lor de tine. Nu face niciodata nimic doar fiindca altcineva o face. Ai incredere in instinctele tale – sunt instincte inteligente si te vor feri din calea relelor. Nu iti face griji daca acei copii cool vor considera ca tu nu esti cool – nu este din cauza ta – este fiindca ei nu cred in ei insisi. Ai incredere in mine – esti foarte cool.

8. Nu te lasa biruita de “nu”. Il vei auzi de multe ori inainte sa auzi “da”. Insa sa stii ca uneori “nu” inseamna “nu” si este important sa respecti acest lucru. Cand respecti nu-ul altora, ei il vor respecta pe al tau. Invata sa stii cand ar trebui sa insisti si cand ar trebui sa respecti un “nu”. Stiu ca acum poate da nastere confuziei, insa prin practica vei invata diferenta.

9. Nu fi pur si simplu draguta cu fratele tau. Fii cea mai buna prietena a lui, cel mai mare sustinator al lui si cel mai constructiv critic al lui. Fii la fel cu tine. In timp, vei fi recunoscatoare ca este fratele tau si veti avea amandoi nevoie unul de celalalt intr-o zi. (Aveti nevoie unul de altul si acum!)

Foto homepage: Potstock / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri