Dependentii de amante sunt o categorie speciala de barbati. Dependentele de astfel de barbati o categorie si mai speciala. Dependentele de intoarcerea acasa a barbatului dependent de amante o categorie iesita din comun. Dependentul de amante poate sa traga o cortina ca sa astupe toate urechile sau din contra, sa traga perdeaua cat mai nonsalant, ca sa afle lumea cat mai multe despre viata sa.

Depinde de la caz la caz. Unii fac act de exhibitionism cu numarul femeilor care le-au trecut prin asternut si s-ar lauda pe apucate cu ispravile lor romantioase. Altii sunt simbolul discretiei intruchipate. Nici macar o gura mica nu ar indrazni sa arunce o vorba mare ca ar avea loc contrariul.

Dependentul de amante nu se limiteaza doar la o amanta. Are nevoie de mai multe pentru a se simti barbat. De fiecare data alta, caci nu este dispus sa se implice emotional. Si neaparat trebuie sa fie casatorit, la adapostul unei institutii nu sacre, dar legitime. Azi una, maine alta, un alt fel de gustat de ilicit, alta cantitate de adrenalina varsata in sange, alte trupuri, alte brate, alte metode de a face sex (dragoste face numai cu sotia), alte modalitati de a se revansa in fata sotiei prin atentii si dragalasenii, alte incercari reusite si nereusite de a-si sterge din vina atunci cand aceasta se infiltreaza, inca o confirmare a faptului ca nu si-ar parasi sotia nici in ruptul capului, inca o intoarcere cu drag acasa a trupului ratacitor.

Ca tata, are un comportament ireprosabil. In unele cazuri, intreg cartierul ii cunoaste infidelitatile. In alte cazuri, infidelitatile scapa chiar si celor mai vigilenti ochi. Atata timp cat sotia ii respecta si ii acorda libertatea de care are nevoie pentru a se simti implinit, este in stare sa fie cel mai minunat sot din lume. Stie sa se intoarca spasit sau ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Stie sa aduca cele mai frumoase flori, stie cum sa-si faca sotia sa se simta importanta. Nu va recunoaste niciodata ca infidelitatea a fost o greseala cu exceptia cazurilor in care chiar considera ca a fost o greseala. Destul de rar in situatia unui dependent de amante.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Oricat de desteapta, frumoasa, dedicata, amanta infocata si sotie fidela ar fi femeia care il asteapta acasa, fructul oprit capata arome din ce in ce mai puternice si incitante. Fructul oprit devine leguma la ordinea zilei. Cu toate ca acasa, pe plan erotic, ca si pe plan sentimental, nu-i lipseste nimic, simte nevoia acuta de diversitate, de alte experiente, de amorul artei in alte locuri. Nu se teme de stabilitate, doar ca nu vrea sa o transforme in ceva stabil si monoton. Femei care nu inseamna nimic pentru el ocupa timpul si locul celei careia ar trebui sa insemne totul. Si ceea ce este cu adevarat ironic in toata aceasta tragicomedie este faptul ca dependentul de amante crede cu adevarat in programarea sa genetica spre poligamie. Fara a incerca sa se convinga sau sa-i convinga pe ceilalti de contrariu.

Rina


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri