20 Iunie 2016 publicat în Familie 18 share-uri

Omul de stiinta John Medina stie raspunsurile la multe intrebari. Patrundeti asadar alaturi de el in universul fascinant al creierului copilului dumneavoastra.

Cartea "Secretele inteligentei copilului" este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Cercetatorul american John Medina construieste o punte intre ceea ce stiu oamenii de stiinta si practica parentala de zi cu zi intr-o maniera accesibila, plina de umor, care transforma o carte stiintifica intr-un roman pasionant despre calatoria pe care creierul copilului vostru va trebui sa o faca pana ce isi va atinge ultima treapta de actualizare a propriului potential.

Care este cel mai important lucru pe care il puteti face in timpul sarcinii?
Cat timp e bine sa stea copilul dumneavoastra in fata televizorului?
Care este cel mai bun mod de a gestiona izbucnirile bruste de manie ale copiilor?
De ce barbatii ar trebui sa aloce mai mult timp treburilor casnice?
Este sau nu bataia rupta din rai?
Care este cel mai bun factor predictiv al performantei academice a bebelusului tau?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Omul de stiinta John Medina stie raspunsurile la toate aceste intrebari si la multe altele, asadar, respirati adanc si patrundeti, alaturi de el, in universul fascinant al creierului copilului dumneavoastra. Un pas mic, pe care orice parinte ar trebui sa-l faca pentru a-i asigura bebelusului un destin fericit.

Dr. John J. Medina, biolog molecular specializat in cercetarea genelor implicate in dezvoltarea creierului uman si genetica tulburarilor psihice, este profesor asociat la Universitatea din Washington, Scoala de Medicina, in cadrul Departamentului de Bioinginerie, precum si la Universitatea Pacific din Seattle, unde conduce Centrul de Cercetare Aplicata a Creierului. De asemenea, este si director fondator al Institutului de Cercetare Talaris, cu sediul in Seattle, centru axat pe cercetarea modului in care sugarii codifica si proceseaza in mod cognitiv informatiile, la nivel celular si molecular.

Cartea a aparut la editura Globo


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri