Cu siguranta te-ai gandit deja ca vei avea nevoie de hainute, biberon sau carucior, insa noi te sfatuim sa pui in bagaj si urmatoarele cinci lucruri, pentru a avea parte de o vacanta cat mai linistita si relaxanta.

Prima vacanta cu bebelusul poate fi o provocare pentru parinti. Este, insa, si o adevarata bucurie sa va vedeti locuri noi, sa aveti parte de o zi la plaja sau de relaxare la munte alaturi de mica voastra minune. De altfel, studiile au demonstrat ca micutii nostri vor avea nenumarate beneficii de pe urma calatoriilor, deoarece sunt expusi la un mediu nou si inmagazineaza noi informatii.

Cu siguranta te-ai gandit deja ca vei avea nevoie de hainute, biberon sau carucior, insa noi te sfatuim sa pui in bagaj si urmatoarele cinci lucruri, pentru a avea parte de o vacanta cat mai linistita si relaxanta.

1. Balansoarul, util si acasa, si in vacanta

Balansoarul este unul dintre obiectele care le usureaza mult viata parintilor fiind in acelasi timp si un obiect in care cei mici se simt tare bine. Bebe sta confortabil, miscarea balansoarului il linisteste, iar jucariile cu care este prevazut ii vor starni interesul. Copilul se va juca, va dormi linistit, iar tu te poti bucura de o binemeritata pauza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

In plus, daca schimbarea mediului ii afecteaza somnul, balansoarul il va ajuta sa adoarma mai repede. Un astfel de accesoriu este foarte util in vacanta si ar trebui sa-ti faci loc in bagaj si pentru el. Noi am gasit pe acest site numeroase modele de balansoare si leagane, potrivite pentru acasa, dar si pentru un voiaj si la preturi accesibile.

2. Obiectele de igiena pe care le foloseste in mod curent si acasa

Pentru a nu mai incarca bagajul, multi parinti prefera sa cumpere obiecte de igiena chiar din statiune sau sa le utilizeze pe cele pe care le pune la dispozitie hotelul. Prosoapele, sapunurile, sampoanele si alte lotiuni speciale pentru bebe ar putea sa faca bagajul mai voluminos, insa nu ar trebui sa renunti la ele.

S-ar putea sa nu gasesti brandurile pe care le utilizezi in mod curent la farmacia din statiune si s-ar putea ca produsele pe care le cumperi sa-i provoace o iritatie bebelusului tau, asa ca este de preferat sa le iei pe cele de acasa. Cand vine vorba despre prosoape, este absolut necesar sa le iei pe cele de acasa, este varianta cea mai sigura pentru copilului tau pentru ca nu poti sti exact ce fel de produse iti vor pune la dispozitie cei de la hotel.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

3. Trusa de prim ajutor si medicamente

Este de preferat sa nu ai nevoie de ele, insa daca le ai in bagaj te pot scoate din o multime de situatii neplacute. Daca nu ai mai fost niciodata in statiunea in care mergeti acum si nu stiti daca exista o farmacie sau care este programul ei, este cel mai bine sa ai la tine medicamente pentru bebe.

Nu uita nici de pastile pentru voi, parintii. O trusa cu plasturi, pilule pentru dureri si alcool sanitar este absolut necesara pentru a preintampina situatii neprevazute.

4. Obiecte care sa il protejeze de soare, chiar si daca mergeti la munte

Soarele puternic ne poate provoca o multime de probleme, asa ca trebuie sa ne luam masuri de protectie sporite cand vine vorba despre bebelus. Daca mergeti la mare, nu stati la plaja fara umbrela si luati la voi palarii de soare, ochelari si lotiuni cu un grad inalt de protectie solara, indiferent care ar fi destinatia.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Expunerea prelungita la soare poate sa ii provoace copilului probleme pe termen lung. Pistruii, uscarea pielii si chiar cancerul de piele sunt doar cateva dintre efectele pe care le poate provoca expunerea la soare in copilarie, se arata intr-un articol pe marchofdimes.org.

5. Patut pliabil

Cu siguranta ti s-a intamplat de cateva ori sa nu poti dormi bine in vacanta, chiar si daca stateai la un hotel de lux. Schimbarea mediului are un impact important asupra somnului nostru, iar copiii sunt si mai sensibili la acesti factori. Este esential ca noul mediu sa fie cat mai asemanator cu cel de acasa, scriu editorii modernmom.com.

Tocmai de aceea este recomandat sa luati un patut pliabil pe care sa-l folositi timp de o luna chiar acasa la voi, in asa fel incat cel mic sa se obisnuiasca sa doarma in el. Pentru ca este pliabil, nu va ocupa foarte mult loc in bagaj, insa va va oferi tie si copilului tau nopti mai linistite.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Ce alte lucruri crezi ca sunt necesare in vacanta cu bebe? Unde planuiti sa mergeti vara asta?

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri