27 Martie 2009 publicat în Familie 1 share-uri

Unde comunicare nu e, nimic nu e... Comunicarea intr-o relatie este cea care mentine sanatatea acesteia. Oricat de intensa ar fi iubire, oricat de bine te-ai intelege cu partenerul de viata, oricat de multe ati avea in comun, este imposibil ca lipsa comunicarii sa nu conduca la neintelegeri, conflicte, certuri si uneori chiar despartiri.

De aceeasi parere sunt si prietenii nostri de pe lumeaemica, care in cadrul forumului, la rubrica Relatii, au dezbatut rolul comunicarii in mentinerea unei relatii de iubire. Este lipsa de comunicare cel mai mare dusman al unei relatii?, intreaba bundy.

"Cu siguranta in cazul in care nu comunici cu cel care este langa tine, la un moment dat o sa cauti o alta cale de comunicare. Oamenii au nevoie de comunicare. Nu poti sta langa o persoana care prefera sa citeasca ziarul, sa se uite la meci, la tv sau sa stea pe net in timp ce tu ti-ai dori sa vorbiti. Daca usa este inchisa atunci cauti sa deschizi o alta usa si nu va mai dura mult pana o vei deschide. Cine cauta cu toata inima, gaseste, raspunde yza.

Minnie M este de parere ca "lipsa de comunicare apare acolo unde a incetat pasiunea, iubirea, sprijinul si face tovarasie buna cu plafonarea, obisnuinta cotidiana si resemnarea. Urmatorul pas este instrainarea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Caria dentară – ce este și cum se tratează VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

"Comunicarea este inceputul sfarsitului de relatie. Daca nu mai exista comunicare, cu timpul se sting si sentimentele. Putem accepta tabieturile partenerului si putem trece cu vederea anumite lucruri,dar fara comunicare se ruineaza totul, fara aceasta nu putem gasi solutii salvatoare pentru anumite probleme. Fara comunicare, o relatie nu functioneaza. Esti singur, dar in doi. Indiferente naste suspiciune, neincredere, duce la certuri si in final totul se distruge", adauga euphoria.

reluBR confirma ca "intr-o relatie comunicarea e esentiala. Daca nu comunici, nu existi. Totul este tacere. E adevarat, se spune ca cei care se iubesc se inteleg numai din priviri. Aceasta este insa numai o figura de stil. Si minciuna e tot comunicare". "A comunica nu inseamna doar a vorbi, vorbele nu sunt suficiente. Comunicarea este apropierea sufletului, a mintii si a trupului". Aceasta este opinia icai.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Daca topicul abordat pe lumeaemica ti s-a parut interesant si ai dori sa participi in cadrul discutiilor de pe forum, te asteptam si pe tine in lumea noastra mica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri