Sarcina este grea, insa este si cea mai frumoasa perioada din viata unei femei. Usureaza-ti aceasta perioada alegand din timp hainele care sa iti asigure confortul necesar pentru a nu te stresa si pentru a nu transmite bebelusului tau energii negative.

Vizitand magazinele online, pentru ca femeile insarcinate trebuie sa evite aglomeratia si orele petrecute in picioare, vei constata cu satisfactie ca ai o varietate larga de haine pentru gravide, pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. Te vei simti, astfel, feminina in orice moment!

Rochii pentru gravide

In timpul sarcinii, imbraca-te cat mai lejer, indiferent de anotimp! Vara vei iubi rochitele si nu vei mai vrea sa iesi din ele, pentru ca iti ofera cea mai multa libertate si cel mai placut confort. Am ales pentru tine atat rochite casual, pe care le poti purta la o plimbare relaxanta in parc, dar si pentru ocazii deosebite sau pentru zilele in care incat mergi la birou.

Mai multe modele de rochii pentru gravide, indiferent de sezon

Fuste pentru gravide

Ca si in cazul rochiilor, fustele nu trebuie sa lipseasca din dulapul viitoarelor mamici. Fii eleganta si in pas cu moda pana in ultima zi de sarcina! Poti alege de la fuste vaporoase pana la fuste de blugi si office.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Modele moderne de fuste pentru gravide

Pantaloni pentru gravide

Pantalonii, preferatii multor femei in orice zi, sunt la mare cautare si in randul femeilor insarcinate, oferindu-le acestora o siguranta aparte. Fii sigura ca vei opta si tu pentru ei in cele mai multe cazuri, chiar si atunci cand termometrele indica 30 de grade, asa ca nu uita sa ii cumperi din timp!

Pantaloni moderni pentru gravide - alege dintr-o varietate de optiuni online!

Bluze pentru gravide

Cu siguranta esti tare mandra pentru ca te pregatesti sa devii mamica, asa ca lasa asta sa se vada si in stilul vestimentar! Poarta cu incredere bluzite personalizate, cu mesaje haioase special create pentru tine si bebelusul tau.

Alege una din bluzele prezentate in imagine:

Bluza cu imprimeu floral
Tricou I can't keep calm, I'm having a baby
Tricou personalizat cu picioruse
Maiou Something's growing
Maiou Where the heart is

Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

Lenjerie pentru gravide

Nimic nu se compara cu confortul pe care ti-l ofera propria casa. Acolo poti sa te imbraci cum vrei si sa te simti mai libera ca nicicand. Asta inseamna ca poti sa stai toata ziua intr-o rochita de casa care sa te faca sa te simti feminina si sa iti pastrezi incredere in tine.

Alege din acest magazin tipul de lenjerie pentru gravide potrivita trimestrului tau de sarcina!

Costume de baie pentru gravide

Bucura-te de soare si de apa cristalina a marii chiar si atunci cand sarcina ta se afla in luna a 7-a. Fii indrazneata si du-ti bebelusul inca din pantece sa se bucure de natura! Costumele de baie croite special pentru mamici cu burtici te vor face sa te simti super sexy!

Alege costumul de baie pentru gravide potrivit din acest magazin online!

Ce spui? Acum ti-ai luat inima in dinti sa fii o mamica stralucitoare?

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri