Scriu din ora de engleza... nu, nu pentru ca as avea vreun talent deosebit la scris, si nici pentru ca nu am face ora, ci pentru ca nu stiu cui altcuiva sa ii spun ce am vazut astazi. Aceasta foaie de hartie mi s-a parut cea mai de incredere si cea mai potrivita. Afara deja e primavara, iar colegii mei au innebunit... de iubire probabil.

Stiu ca nu ar trebui sa fiu manioasa pe voi, dar acum nu pot sa va privesc in ochi pentru ca a-ti simti o ura ce de fapt nu e a mea. Voi veti vedea in timp cine a avut dreptate si cine nu. Veti vedea ca si eu voi reusi sa merg singura acasa, sa rad cu gura pana la urechi ( si uneori fac asta cu mai multa pofta decat voi) si sa fac un baiat sa se indragosteasca de mine.

Nu am cum sa va conving acum, asa ca voi da uitarii acest episod si ma voi purta ca si cum nu am vazut mila din ochii vostri, dar intr-o zi veti intelege ca v-am fost superioara si ca nu ar fi trebuit sa va purtati asa cu mine. Sper doar ca atunci voi veti fi prima generatie de parinti ce isi vor invata copiii sa ii priveasca pe toti la fel, fara nicio discrimare. Eu voi fi prea ocupata in a-mi sarbatori victoria, pentru ca stiu ca in cazul unora dintre noi sperantele se transforma in realitate.

Lidia Bucur este in clasa a IX-a si sufera de tetrapareza. Nu poate sa mearga singura. A trecut prin mai multe operatii in Romania, insa fara niciun rezultat concret. Pe 10 iunie 2009, Lidia urmeaza sa plece la clinica Wilhering din Austria pentru recuperare. Pentru ca visul ei de a fi un om normal sa se indeplineasca, Lidia are nevoie insa de ajutorul nostru. Suma de bani de care Lidia are nevoie pentru a putea urma tratamentul de recuperare din strainatate este de 14000 euro, insa pana in prezent parintii acesteia au reusit sa stranga doar jumatate din suma. Daca vrei sa o ajuti si sa ii redai sperantele unei vieti normale, doneaza:

RO98CECEPH0908RON0754115 (Lei)

RO72CECEPH0982EUR0753751 (Euro)

Titularul conturilor este Bucur Valentin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri