Scriu din ora de engleza... nu, nu pentru ca as avea vreun talent deosebit la scris, si nici pentru ca nu am face ora, ci pentru ca nu stiu cui altcuiva sa ii spun ce am vazut astazi. Aceasta foaie de hartie mi s-a parut cea mai de incredere si cea mai potrivita. Afara deja e primavara, iar colegii mei au innebunit... de iubire probabil.

O iubire de tinerete, de nebunie specifica clasei a IX-a..sau pur si simplu de dragul unui sentiment pe care il cunoastem acum pentru prima oara. Sau ar trebui sa spun pe care incep sa il cunoasca doar ei. Eu, sunt un caz mai special. Eu ii ascult, ii privesc, uneori vorbesc , desi de fiecare data ochii lor ascund aceleasi fraze. Pentru prima oara azi am fost in stare sa le citesc.

Eu am tetrapareza inca de la nastere, si nu numai ca port pecetea unei boli mult prea cumplite pentru a fi pronuntate, dar nici nu am avut norocul sau ambitia de a reusi sa merg singura, sa fiu in stare sa ma descurc fara ca parintii mei sa ma conduca la scoala sau fara a-si face griji in ceea ce ma priveste.

Nu sunt un om sociabil, Dumnezeu nu m-a inzestrat cu acea spontaneitate ce mi-ar fi putut aduce foarte multi prieteni. Sau poate sunt inca la inceput... nu stiu. Stiu insa ca pana azi si eu visam sa ma plimb in parcul de langa liceul nostru..cu colegii mei, sau eventual cu un baiat, si eu visam ca voi zambi tamp ca si colega mea de banca doar pentru ca m-am sarutat pentru prima data. Azi toate visurile mele au fost zdrobite de ei, de cei cu care traiesc zi de zi si de care incerc sa ma apropii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Tradiții de Paște. Paștele 2023

Am avut curajul sa imi exprim un gand in care cred si la care tin foarte mult: acela ca si eu voi fi fericita intr-o zi. Dumnezeu nu m-a inzestrat cu spontaneitate, mi-a daruit in schimb capacitatea de a vedea dincolo de zambete inghetate pe fata sau dincolo de priviri pline de compasiune , ce din pacate mi se adresau. Ei nu cred in mine, nu cred in astfel de oameni si desi ma doare, nu cred ca trebuie sa ii condamn.

Cum poti sa condamni niste oameni ce niciodata nu au avut ca tel sa mearga dintr-o camera in alta fara ajutorul cuiva si fara a cadea? Cum poti sa condamni niste tineri ce nu s-au straduit sa zambeasca atunci cand sufletul le plangea? Eu am reusit toate astea si ceva in plus, iar eu nu ma voi lasa invinsa de greselile unor copii educati gresit.

Credeti ca voi imi sunteti superiori? De ce? Cu ce drept imi furati voi mie visurile? Stiu ca a fost o perioada cand ar fi trebuit sa lupt mai mult, dar asa a fost sa fie, si asta nu trebuie sa ma dezarmeze.

Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Voi nu credeti si nu stiti ca fiecare om e frumos in felul lui, fizic si interior, ca orice om are jumatatea lui pe care intr-o zi si-o va gasi cu siguranta. Cei in pericol de a nu fi fericiti sunteti voi. Pentru ca voi lasati o lume falsa si superficiala sa va acapareze sufletul. Eu nu pot face asta, si intr-un fel e mai bine asa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri