24 Martie 2009 publicat în Familie 1 share-uri

Pentru unele cupluri alegerea sexului viitorului copil este importanta mai ales daca au deja cativa copii de acelasi sex. Spre exemplu o familie care are una sau mai multe fetite va dori un baietel pentru echilibrarea familiei.

Metoda pozitiei

Specifica pentru a face baietel este pozitia in genunchi cu sprijin pe palme. Se considera ca aceasta pozitie adoptata in timpul contactului sexual este cea mai favorabila conceperii unui baiat pentru ca in aceasta maniera spermiile sunt eliminate direct in colul uterin, fara a mai lua contact cu secretiile vaginale acide. Astfel spermiile Y au sanse mai mari sa supravietuiasca.

Barbatul trebuie sa... se abtina

Suna putin egoist avand in vedere sfatul de mai sus privind femeia, insa a fost demonstrat ca abstinenta barbatilor cu cel putin 7 zile inainte de conceptie creste foarte mult sansa de a avea baiat. Aceasta pentru ca, prin abstinenta, numarul cromozonilor Y creste foarte mult.

Barbatii trebuie sa se fereasca de temperaturile ridicate

Spermiile sunt foarte sensibile la caldura, ele mor la 37 grade Celsius, motiv pentru care testiculele coboara din abdomen in scrot unde temperatura este mai scazuta. Pentru a creste sansele de a face baiat barbatii trebuie sa se fereasca de caldura excesiva, pentru ca in mediile calde primele care mor, fiind mai sensibile, spunt spermiile Y. In zonele calduroase intotdeauna au fost mai multe femeie decat barbati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Caria dentară – ce este și cum se tratează

Ai grija ce mananci

Viitoarea mamica trebui sa isi aleaga bine alimentele in preconceptie. Ea trebuie sa se vitaminizeze si totodata sa evite sodiul (sarea) din alimentatie (creste sansa de a face fetita) in favoarea potasiului (creste sansa de a face baiat). Acest aspect a fost demonstrat experimental de catre zoologul german Kurt Ferbst care a observat ca daca isi hranea pestii cu hrana bogata in potasiu, se dezvoltau mai multi masculi, iar daca ii hranea cu nutrienti bogati in sodiu, se inmulteau mai mult femelele. Observatia a fost ulterior generalizata si s-a demonstrat ca prezinta o influenta si in randul mamiferelor.

Sursa: kidz.ro

Citeste si alte articole pe kidz.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Circumcizia la baietei – masura ce protejeaza de cancer, BTS si infectii urinare

Special pentru mamici: masti naturale pentru par

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Nasterea intarziata – riscuri si solutii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri