24 Februarie 2016 publicat în Familie 7 share-uri

Reactia lui Kathleen Fleming, mamica si blogger, atunci cand fiul ei sparge o oglinda in casa este uimitoare si o adevarata lectie de parenting pentru noi toti.

Du-te, mama. Du-te la el. Du-te acum. Strange-l la pieptul tau. Da, plangi si tu. La naiba, a fost ceva. Imbratiseaza-l strans. Vezi cum se incolaceste repede ca o minge in bratele tale. Vezi cat de nerabdator este sa fie iubit de tine. Sa il reasiguri de sentimentele tale. Vezi cat de mic este inca. Vezi cat de fragil este acest spirit.

Te iubesc.

Esti in siguranta.

Sunt chiar aici.

Partea cea mai rea a trecut acum.

Am eu grija de tine.

Sunt aici.

Te iubesc.

Du-te, mama. Spune-i despre Manie. Spune-i acum. Mania este un sentiment cu adevarat puternic. Ai dreptul la Mania ta. Mania arde. Poate purifica. Poate de asemenea sa distruga. El da din cap. O simte. A intalnit Mania acum.

Exista o modalitate mai buna de a-ti arata sentimentele tale intense.

O sa lucram asupra ei impreuna… maine.

Sunt aici ca sa te ajut.

Esti in siguranta.

Nu esti niciodata singur in mania ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Nu esti niciodata singur in fricile tale.

Sunt aici. Suntem aici impreuna.

Acum o sa facem curat impreuna.

Si am curatat bucatile de geam sparte. Le-am strans cu matura si am dat cu aspiratorul. Era o munca in tacere. O munca minutioasa. O munca serioasa.

Uneori lucrurile se sparg. Uneori le spargem noi. Nu spartul este cel care conteaza, cum si de ce. Ceea ce conteaza este cum alegem sa raspundem la acesta. Ne omoara? Ne trage in jos, intr-o spirala a invinovatirii si a pedepsei?

SAU

Ne ajuta sa ne amintim cum sa iubim cel mai profund? Ne impinge catre compasiune, peste obstacolul a “ceea ce este bine” si a “ceea ce este rau” in IUBIRE?

Da. Iubire.

Du-te, mama. Du-te acum. Du-te la copilul tau. Invata-l asta. Arata-i asta. Traieste asta. Se numeste Dragoste. Du-te. Acum.

Sursa: Majestic Unicorn


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri