24 Februarie 2016 publicat în Familie 7 share-uri

Reactia lui Kathleen Fleming, mamica si blogger, atunci cand fiul ei sparge o oglinda in casa este uimitoare si o adevarata lectie de parenting pentru noi toti.

Stim cu totii cat de greu este sa gestionam crizele de furie. Dar cand acestea nu sunt ale tale, ci ale copilului tau? O povestire a unei mamici, Kathleen Fleming, blogger pe Majestic Unicorn, a facut inconjurul internetului. Reactia sa atunci cand fiul ei sparge o oglinda in casa este uimitoare si o adevarata lectie de parenting pentru noi toti.

Lectie de parenting de la Kathleen Fleming

via Majestic Unicorn

Asa arata holul meu miercurea trecuta. (vezi foto pe blogul lui Kathleen Fleming)

Plin de cioburi sparte. Ascutite. Inselatoare.

Asa arata holul meu.

Fiul meu este cel care a facut asta.

Uneori, de fapt chiar des, lucrurile se sparg – ireparabil. Si iti taie rasuflarea… de-a dreptul.

Mi-a taiat respiratia cand fiul meu s-a napustit ca o furtuna in dormitor, frustrat, manios, suparat chiar din propriile motive, foarte importante pentru el. Si cand a ales sa tranteasca usa baii, facand ca oglinda grea fixata in fata sa se deplaseze din armatura care o tinea la locul ei si sa se prabuseasca pe podea – un milion de cioburi au ramas acolo sa reflecte lumina de dupa-amiaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Am tacut. Am evaluat pagubele si am tras adanc aer in piept. Sa scot cainele afara sa nu isi taie picioarele, sa duc pisica in pivnita din acelasi motiv.

Am mers pana la curtea din spatele casei si am simtit cum lacrimi fierbinti imi curg pe obraji. Este uimitor cat de singur te poti simti ca parinte single in momente ca astea. Am realizat cat de speriata si de dezamagita m-am simtit. Chiar s-a intamplat asta cu adevarat? Da. A fost real.

Si pe cand stateam si ma gandeam daca acesta este sau nu un indiciu al caracterului sau in dezvoltare, prin fereastra de deasupra mea am auzit plansetele venind dinauntrul baii.

Il durea sufletul. Nu se astepta la asa ceva nici el. Buna, Manie – nu imi amintesc sa te fi invitat in casa mea.

Infricosat.

Inspaimantat.

Rusinat.

Ingrijorat.

Speriat.

Respira adanc, #Mama Razboinic. Respira adanc. Acest suflet mic, fragil are nevoie de tine chiar acum. Are nevoie chiar de cea mai buna varianta a ta. De cea mai mare putere de compasiune a ta. De cea mai blanda si ferma dragoste de mama. Are nevoie ca tu sa il asiguri de sentimentele tale. Respira adanc de mai multe ori. Du-te, mama.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Du-te. Du-te acum. Du-te si deschide usa din fata, mergi in varful picioarelor printre cioburile sparte. Il auzi ca iti aude venirea, vezi cum usa de la baie se deschide, vezi cum chipul pe care il iubesti cel mai mult pe lume este rosu de ingrijorare si ud de lacrimi, cum vocea lui devine brusc atat de mica: „Mama, nu o sa mai fac niciodata, imi pare ATAT De rau.” Si mai multe lacrimi. Si mai multe suspine. Atat de multa nesiguranta pe fata lui dulce.

Foto homepage: luxorphoto /Shutterstock.com

Foto int: Arsgera / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri