Multi parteneri par a-si trai vietile jucand la jocul casniciei. Suntem bombardati de celebritati care glumesc despre a cincea, a sasea sau a saptea lor casatorie. In loc sa-si schimbe continuu partenerii in cautarea unei relatii fericite, oamenii ar trebui sa invete sa-si gestioneze conflictele, furia si neintelegerile care sunt comune tuturor relatiilor. Din nefericire, partenerii intra intr-o relatie fara niste reguli de ambele parti pentru a face fata unor sentimente negative puternice, care sunt si ele o parte inevitabila a unei relatii.

Acestea nu au nimic de-a face cu eliminarea diferentelor, cu fortarea unui consens sau cu sfatuirea celuilalt. Abilitatile de ascultare, intelegerea si acceptarea diferentelor din personalitatea si gusturile celuilalt. Sa ai un bun ascultator inseamna sa ai un bun prieten. Intr-o relatie fericita un partener poate conta pe celalalt ca pe un prieten bun si nu ca pe un judecator sau consilier.

5. Barbatii si femeile se lupta cu arme diferite, dar sufera aceleasi rani.

Nu numai ca barbatii si femeile sufera de aceleasi rani, ei le si sustin in atingerea acelorasi obiective: acceptare, suport, afectiune. Atunci cand partenerii incearca sa inteleaga ce nu merge bine intr-o relatie ei tind sa examineze mai degraba armele pe care le folosesc decat scopurile finale care sunt atat de mult dorite de amandoi. Cand ne-am concentrat cercetarea pe scopurile comune ale barbatilor si femeilor intr-o relatie, am dezvaluit multe pareri gresite legate de diferentele dintre barbati si femei in cadrul unei casatorii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Contrar parerii conventionale ca barbatii au “probleme cu intimitatea” si ca femeile tind sa “reactioneze exagerat”, barbatii si femeile se diferentiaza foarte putin in dorinta lor de intimitate si de legatura. Dintr-o varietate de motive, biologice si culturale, barbatilor le este mai dificil sa gestioneze un conflict iar femeilor sa suporte distanta emotionala. Barbatii deseori “se retrag” din situatiile inconfortabile legate de casnicia lor iar femeile simt uneori nevoia imediata de a rezolva orice conflict prin intermediul discutiilor.

6. Partenerii trebuie sa “practice”, sa exerseze abilitati de a avea relatii pentru a putea deveni buni in acest domeniu.

Multi parteneri par a-si trai vietile jucand la jocul casniciei. Suntem bombardati de celebritati care glumesc despre a cincea, a sasea sau a saptea lor casatorie. In loc sa-si schimbe continuu partenerii in cautarea unei relatii fericite, oamenii ar trebui sa invete sa-si gestioneze conflictele, furia si neintelegerile care sunt comune tuturor relatiilor.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

Din nefericire, partenerii intra intr-o relatie fara niste reguli de ambele parti pentru a face fata unor sentimente negative puternice, care sunt si ele o parte inevitabila a unei relatii. Fara reguli, in fata conflictelor, partenerii deseori recurg la adevarate forme de lupta de “guerilla” care pot rani serios pe celalalt. In loc sa preia controlul asupra conflictului, ei lasa conflictul sa preia controlul asupra lor.

Sursa: psiholife.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri