16 Iunie 2015 publicat în Familie 57 share-uri

Scrisoarea acestui tata te va lasa fara cuvinte...

Te iubeste din toate inima, insa asta inseamna ca nu mai exista loc pentru nimic altceva. Se va lupta pentru tine pana la ultima ei suflare. Insa orice fel de intimitate intre noi a disparut. In 6 ani a imbatranit 20 de ani, in timp ce eu m-am ingrasat mult si am devenit mai izolat ca niciodata. Ma ascund cat pot, insa uneori o comit rau. Imi pare rau. Stiu ca te fac sa suferi cand ne certam si ma urasc ca fac asta.

Ma simt mahnit – pentru familia pe care ar fi trebuit sa o am. Sunt o persoana buna si acest lucru nu ar fi trebuit sa mi se intample mie. Evit alcoolul fiindca imi e frica ca intr-o buna zi o sa fac ceva prostesc. Imi fac planuri sa plec, insa niciodata nu o fac. Stiu ca mama ta face la fel deoarece in mod “accidental” a lasat deschis pe calculator un schimb de mesaje cu sora ei. Nu stiu sincer ce va aduce viitorul.

Insa te iubim mai mult ca niciodata. Nu esti responsabil pentru nimic din astea – este dizabilitatea ta. Stiu ca te straduiesti din toate puterile, insa devii confuz si simti anxietate fata de tot ce se petrece in jurul tau. Nici mama ta, nici eu nu stim ce va aduce viitorul, insa astazi avem pentru tine aceleasi sentimente ca in prima zi cand te-am vazut.

Esti un baiat tanar si ai nevoie de mine si de mama ta in preajma. O sa fac tot ce-mi sta in putinta ca sa fiu acolo pentru tine, insa ma astept sa fac greseli. Dar mi-am luat un angajament si o sa raman intotdeauna in viata ta. Si astept sa-ti iei revansa in 11 ani, 47 de saptamani si 4 zile cand vei fi suficient de mare incat sa imi cumperi halba aia de bere :). "

Tata

Sursa: www.theguardian.com


Foto homepage: tata, fiu via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri