27 Mai 2015 publicat în Familie 3051 share-uri

Artiste, fotografe, mame... Femeile din lumea intreaga vor sa schimbe perceptia cu privire la alaptatul in public, cucerind prin viziunile lor, ARTA fotografica!

Fotografele schimba lumea! Nu sunt cuvinte mari, lipsite de fundament, dar prin talentul de a prezenta universul femeilor, chiar dintr-o perspectiva feminina sincera, ele reusesc sa schimbe perceptii si prejudecati. Alaptatul este una dintre experientele feminine cele mai speciale, cu toate acestea, o mama care isi hraneste puiul, apare ''dizgratios'' in ochii critici ai celor din jur.

  • De ce oare?! De ce oamenii reactioneaza oripilati atunci cand o mama isi alapteaza bebelusul in public, cand de fapt, acesta este unul dintre cele mai frumoase si naturale gesturi din lume?

Artiste, fotografe, mame… Femeile din lumea intreaga vor sa schimbe aceasta perceptie cu privire la alaptatul in public, cucerind prin viziunile lor, lumea fotografiei.

www.blee-photo.com (mai multe imagini de aceasta artista pe pagina 3)

Retail jobs

Noi am stat de vorba cu mai multe fotografe cunoscute la nivel international si le-am rugat sa ne spuna parerea lor cu privire la alaptat si la stigmatizarea acestui gest, prin intermediul cuvintelor, dar mai ales… al fotografiei, pentru ca este timpul ca femeile artiste sa spuna povestea femeilor asa cum ele o traiesc!

www.ivetteivens.com/breastfeedinggoddesses

www.ivetteivens.com/breastfeedinggoddesses (mai multe imagini de aceasta artista pe pagina 4)

Suntem obisnuite sa vedem peste tot corpuri nude de femei, dintr-o perspectiva sexualizata, dintr-o perspectiva mai degraba masculina, dar atunci cand vine vorba de mame care isi alapteaza copiii, vocea generala este aceea a dezaprobarii. De ce? Iata ce ne-au raspuns fotografele Angel Murphy, Ashley Martson, Kayla Gonzales, Bobbi-lee Hille si Ivette Ivens.

Citeste si:
Cum a făcut tatăl Anamariei Prodan avere încă din vremea lui...
Cum a făcut tatăl Anamariei...

Angel Murphy

"Alaptatul este unul dintre cele mai naturale lucruri din lume. Nici nu ti-ar trece prin cap ca un lucru atat de simplu cum ar fi alaptatul poate sa creeze atata controversa!

Nu vezi nicaieri articole care sa spuna ca ar fi dezgustator ca femeile sa se imbrace in costum de baie in public, dar dintr-un anume motiv, daca in imagine pui un copil care este hranit de mama lui, oamenii considera ca asta este nepotrivit. Eu lucrez acum in cadrul unui proiect prin care vreau sa arat, in fotografiile mele, cat de normal este alaptatul in situatiile de zi cu zi.

De asemenea imi place sa fac fotografii artistice ca sa arat frumusetea pe care o intentioneaza natura. Eu mi-am alaptat toti cei trei copii si sunt intr-adevar multe probleme in aceasta directie si vreau sa vad tot mai multe femei pentru femeile care aleg sa alapteze!" - Angel Murphy

www.angelmurphyphotography.com

Facebook: www.facebook.com/angelmurphyphotography

www.angelmurphyphotography.com

Facebook: www.facebook.com/angelmurphyphotography

www.angelmurphyphotography.com

Facebook: www.facebook.com/angelmurphyphotography

Descopera mai departe fotografii superbe cu mame care isi alapteaza bebelusii de Ashley Martson si Kayla Gonzales >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri