17 Fotografii MAGICE cu femei care isi alapteaza bebelusii

12:05, 27 Mai 2015 publicat în Familie3097 share-uri

Artiste, fotografe, mame... Femeile din lumea intreaga vor sa schimbe perceptia cu privire la alaptatul in public, cucerind prin viziunile lor, ARTA fotografica!

Ashley Martson

"Alaptatul in spatiul public este o problema care ma pasioneaza. Ca mama a 3 copii, am experimentat nu doar in ceea ce ii priveste pe copii, dar si din ceea ce stiu de la alte mame, ca aceasta chiar este o problema printre noi.

Asa mi-a venit ideea de a schimba perspectiva, de a face cunoscuta problema, prin intermediul fotografiei. O fotografa de succes, pe nume Leilani Rogers a avut ideea de a fonda proiectul "Constientizarea alaptatului"./ "Breastfeeding Awareness Project". Fotografiind alaptatul, nu doar aducem spre constientizare aceasta tema, dar ajutam la normalizarea alpatatului.

Citeste si:
Patru uimitoare metode de înfrumusețare cu balsam de buze
Patru uimitoare metode de...

Si eu insami, ca fotografa sustin orice o poate face pe o mama sa se simta mai bine in legatura cu ea insasi, orice ii poate insufla incredere si o poate ajuta sa construiasca o relatie de grija cu copilul ei." - Ashley Martson

Ashley Marston Birth Photography

Citeste si:
Drumul către tine trebuie să fie pavat cu multă grijă și dragoste....
Drumul către tine trebuie să...

Facebook: Ashley Marston Photography

Ashley Marston Birth Photography

Facebook: Ashley Marston Photography

Kayla Gonzales

"Cred ca oriunde un copil are voie sa fie, el are voie si sa se hraneasca. Ca mama a trei copii, pe care i-am alaptat in public cu deschidere, sunt in mod dureros constienta de stresul care apare in momentul in care incerci sa ii asiguri copilului tau cele mai elementare nevoi, in timp ce esti privita cu niste ochi judecatori. Sunt fericita sa adaug si eu o contributie, oricat de mica, la schimbarea de perspectiva, pe care o revendicam din partea societatii cu privire la modul cum sunt vazute femeile si in special mamele. Alaptatul este natural, este frumos si un lucru corect pe care sa il putem face in orice moment." - Kayla Gonzales

www.aninfinitemomentphotography.com

Descopera mai departe fotografii superbe cu mame care isi alapteaza bebelusii de Bobbi-lee Hille >>>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri