7 Mai 2015 publicat în Familie 5 share-uri

Daca ai fost inselata, nu te mai framanta, nu te mai invinui, nu te mai chinui… NU A FOST VINA TA!

Toti prietenii mei isi inselau prietenele, iubitele si sotiile. Sistemul meu de gandire si valorile mele de atunci faceau acceptabila aceasta idee si asta era si motivul pentru care ma inconjuram de oameni care inselau. Vroiam sa fiu acolo unde purtarea mea era acceptabila asa ca ieseam cu alti hoti. Daca as fi fost traficant de droguri, m-as fi anturat cu alti traficanti de droguri. Eram un tradator, eram cu tradatorii.

(Chiar daca am spus ca atunci cand cineva te inseala nu este vina ta, din cauza unui comportament devenit sablon ce se tot repeta, atunci este timpul sa iei si tu o anume responsabilitate si sa re-evaluezi motivul pentru care atragi in viata ta astfel de persoane.)

CUM AM INCETAT SA MAI INSEL

Am auzit vorba asta „un tradator va ramane un tradator”. Dar va rog sa terminati cu prostiile. E ca si cum ai spune ca un traficant de droguri nu poate sa termine cu obiceiul sau, devenind un exemplu pentru societate. Si hotii pot sa se schimbe si pot deveni membri productivi ai societatii, asa incat daca cineva inseala, asta nu inseamna ca asta va face pentru toata viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

HOTARIREA

Intr-o zi eu am luat o hotarire: aceea ca vreau sa devin o persoana mai buna. Am decis ca vreau sa devin cel mai bun eu posibil. Nu eram deloc satisfacut cu starea mea fizica, emotionala, sociala, financiara si statusul relatiilor mele. Nu eram deloc multumit in privinta niciunui aspect al vietii.

Iar schimbarile presupun acumularea unui nou set de valori, o noua filozofie. Dezvoltarea unui sistem nou de valori. Aceasta a fost calatoria la care m-am inhamat. Sa devin cel mai bun Eu posibil. Si asta nu mai includea minciuna sau inselaciunea.

Sa fiu astazi o persoana onesta este produsul deciziei de a deveni persoana care vroiam sa fiu. Eu nu ma mai intalnesc de atunci cu barbati care inseala, nu mai sunt prietenii mei. Nu ma mai duc in locuri in care este acceptabil sa inseli, pentru ca asta inseamna sa fiu impotriva persoanei care am decis sa devin.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Si de aceea, din experienta mea, pot sa iti spun fara nici cea mai mica urma de indoiala ca tradarea partenerului nu are legatura cu tine, in mod sigur nu este vina ta!

via Cliff Townsend de la Goodmenproject.com, un site pe care l-am citat adesea, datorita perspectivei moderne asupra masculinitatii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri