Nu esti frumoasa datorita acelor ochi incredibili, incadrati de sprancene splendide si gene imposibile. Nu, esti frumoasa datorita acelui lucru - acel lucru perfect dinauntrul tau. Este acelasi lucru care se afla si in fratele tau, si in fulgii de zapada, si atunci cand tu si prietenii tai radeti pe terenul de joaca.

O postare publicata initial pe blogul unei mamici WealthySingleMommy.com, a fost preluata ulterior si de publicatia www.huffingtonpost.com, viralizandu-se si beneficiind de multe comentarii si aprecieri in lumea internetului. Mesajul pe care o Emma Johnson, o mamica curajoasa, il transmite fiicei sale este pur si simplu emotionant. Merita citit si dat mai departe:

Emma Johnson: Scrisoare pentru fiica mea frumoasa, incredibil de frumoasa

via www.huffingtonpost.com

Draga Helena,

Intr-o zi cand erai un bebelus, matusa Tina si cu mine obisnuiam sa te sarutam galagios peste tot. La urma urmei, ce este mai frumos decat sa pupi un bebelus - toata acea piele perfecta, neteda, acele bucle de grasime, toata acea dragoste care pur si simplu emana din ei? Pupici si pupici si iar pupici. “Ii dam acum extra pupici ca sa ii poata strange pentru momentele din viata ei cand poate ca nu o sa aiba la fel de multi”, a spus Tina. Si a avut dreptate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

Foto: Mama, fiica via Shutterstock

Acum ai aproape 5 ani si rar ma mai lasi sa te mai sarut asa ca atunci. Insa, dupa cum stii, imi place sa iti spun in fiecare zi ca esti frumoasa - din aproape acelasi motiv. Helena, sper sa citesti aceste randuri cand vei avea 14, 24, 44 si 84. Trebuie ca tu sa stii ca esti frumoasa. Deoarece esti.

Am avut odata o relatie cu un barbat care mi-a facut cunoscut faptul ca nu ma gaseste frumoasa. Cand ne-am intalnit prima oara mi-a povestit cum pe fosta sa sotie o deranja faptul ca, in zecile de ani de de cand erau impreuna, nu i-a spus niciodata ca este frumoasa. “Pentru mine pur si simplu nu era”, a spus ridicand din umeri. “Bineinteles, era draguta. Dar nu frumoasa.”

“Ce ciudat”, m-am gandit. “Cat de crud”.

De atunci insa, am fost in mod acut constienta de modul zgarcit in care folosea cuvantul. Pe de alta parte, il folosea liber atunci cand descria iubite din trecut sau vedete. Cu toate acestea, fiecare compliment primit de la acest barbat cu privire la infatisarea mea a devenit o insulta. Era acolo o abundenta de cuvinte de admiratie, cu toate acestea fiecare “esti draguta azi” si “arati ca vara in aceasta rochie” imi aminteau in mod neplacut, sapand in interiorul meu, ca intr-adevar, nu eram frumoasa.

Vad acum ca se insela...


Citeste continuarea pe pagina urmatoare ►►►


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri