Scrisoarea pe care am vrut o viata intrega sa o scriu!

Nu sunt sigura de cat de fericit l-ai facut mai exact. Cred doar ca era mai putin nefericit cu tine decat devenise cu mine. Am incetat sa mai imi fac timp pentru noi, am cautat scuze pentru a evita sa fim doar noi doi singuri. Am incetat sa mai comunicam. Cand i-am spus ca am de gand sa lupt pentru casnicia noastra, a plecat ca sa se gandeasca la acest lucru. Cred ca a fost surprins. Insa usurat. Stiam amandoi ca lucrurile trebuie sa se schimbe. Niciunul dintre noi nu voia sa ramanem impreuna de dragul copiilor sau pentru ca era mai confortabil pentru toata lumea. Aveam nevoie sa ne vrem iar unul pe altul trup si suflet.

Foto: Cuplu matur, Shutterstock

Dupa luni de incercari, efort si terapie, m-am simtit reconectata, inradacinata, iubita. L-am redescoperit pe cel mai bun prieten, pe campionul si iubitul meu. Si acest lucru, cel putin in parte, datorita tie. Tu m-ai facut sa constientizez ce anume puneam in pericol.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Nu ti-a fost usor sa renunti si pe buna dreptate. Poate nu l-ai crezut; poate ai crezut ca se va razgandi. Pentru o perioada de timp, lucrurile pareau indecise. Si acest fapt ma face sa imi cer scuze. Imi pare cu adevarat rau ca ai fost atat de ranita. Nu am simtit niciodata manie impotriva ta, nici chiar atunci cand ti-am descoperit textele pentru prima oara. Nu ma pot simti ranita cu adevarat de cineva cu care nu sunt in legatura. Am stiut intotdeauna ca esti un simptom al tuturor lucrurilor care nu functionau bine in casnicia noastra; ca durerea a fost cauzata de cineva mult mai aproape de mine.

Nu eram sigura ca vom supravietui, insa si daca nu am fi reusit, nu ar fi fost vina ta, ci esecul nostru.

Sper ca esti mai fericita acum,

A.

Sursa: www.theguardian.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri