Scrisoarea pe care am vrut o viata intrega sa o scriu!

In urma cu ceva timp, theguardian.com publica scrisoarea pe care o femeie o adreseaza fostei amante a sotului ei. Nu este deloc ceea ce va asteptati. Sotia ii este recunoscatoare amantei si ii adreseaza cuvinte de multumire. De ce? Va lasam pe voi sa descoperiti:

Scrisoare catre... fosta amanta a sotului meu

via http://www.theguardian.com/

Din cand in cand inca ma gandesc la tine. Sa fiu sincera, poate mai mult decat este bine pentru mine. Am nevoie sa merg mai departe. Am compus aceasta scrisoare de multe ori in mintea mea gandindu-ma ca, daca in cele din urma o trimit, poate reusesc sa las totul in urma. Sincera sa fiu, motivul principal pentru care inca ma gandesc la toate acestea este pentru ca nu am avut niciodata in cine sa ma incred cu adevarat. Simt anxietate legat de faptul ca oamenii ar putea sa ne judece, pe mine sau pe el, sau simt o oarecare teama ca as putea sa scap ceva in fata copiilor (care ar fi maniosi, suparati sau ar judeca la randul lor).

Simt ca te cunosc foarte bine desi nu te-am cunoscut niciodata. Faptul ca te cunosc vine dintr-o varietate de surse: din textele care mi-au sfasiat multumirea de sine, din emailurile pe care le-am citit (aproape am devenit Miss Marple), din scrisorile primite chiar de la fiica ta manioasa si, bineinteles, din discutiile lungi (uneori dureroase) cu fostul tau, despre care sunt absoluta sigura ca ai presupus ca o sa fie curand si fostul meu.

Sunt, bineinteles, constienta ca aceste fragmente de text nu reprezinta adevarata ta esenta. Nu m-am intrebat niciodata daca ar trebui sa te intalnesc. Sunt curioasa in ceea ce te priveste. De asemenea, vreau ca tu sa vezi ca sunt atragatoare, capabila, inteligenta si plina de compasiune. Daca ne-am fi cunoscut sub alte circumstante, am fi putut fi prietene?

Intr-un mod ciudat, simt ca iti datorez recunostinta mea. Revelatia aventurii tale cu sotul meu a adus emotiile inevitabile, insa ceea ce a prevalat a fost o brusca constientizare de sine. Mi-am cercetat propriul comportament si am realizat ca trebuie sa accept o anumita responsabilitate pentru esecul casniciei noastre, desi nu si pentru aventura. Aventura s-a redus toata doar la tine si la el.

Foto homepage: Femeie misterioasa, Shutterstock

Foto int: Femeie seducatoare, Shutterstock
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri