10 Decembrie 2008 publicat în Familie 30 share-uri

Femeile se mai tem de uratenie si batranete. Se tem de schimbare. De despartire sau de pierderea persoanei iubite. Ca nu sunt iubite asa cum isi doresc sau ca nu or sa iubeasca asa cum ar trebui. De umilinta... pentru ca asa se face loc pentru ura, dezamagire si infern. Se tem sa nu piarda. Se tem sa nu fie inselate de cel pe care-l iubesc. Se tem sa nu spuna prea multe si sa nu faca mai nimic. Se tem sa nu se multumeasca cu prea putin. Se tem de neimplinire. Se tem de esec. Lista este lunga si poate continua la nesfarsit. Nu ridic in slavi slabiciunile femeilor.

Se mai tem femeile din ziua de astazi de ceva? Aruncand o privire necunoscatoare si straina printre femeile din jurul nostru, dintr-o suflare am putea spune ca nu ne mai temem de nimic. Am invatat cum sa o facem. Ne-am facut puternice. Ne intretinem singure, ducem in spate o cariera si o familie, suntem impacate cu noi, ne tragem linistea si echilibrul din noi nu stim de unde uneori. Stim cine suntem. Stim ce putem si putem multe. Nimic nu ne mai sta in cale. Nu ne temem de nimic, iar de nimic... nu ne poate fi frica.

Uneori parem ca putem controla si timpul. Oare pentru cat timp putem face si asta?... Calcaiul lui Ahile il are fiecare dintre noi, slabiciunile si temerile nu sunt straine de noi. Sunt doar o sursa de zbucium si ardere care ne atentioneaza ca suntem oameni, ca trebuie sa vedem, sa auzim, sa traim si sa simtim tot, insa nu o putem face niciodata in totalitate. Nu asa cum ne-am dori. Pentru acest lucru, trebuie sa mai luptam putin cu noi. In fiecare zi cate putin... Am efectuat un mic sondaj printre persoanele de sex feminin din redactie dorind sa aflam care este cea mai mare frica a femeilor. Am vrut apoi sa aflam si parerea domnilor cu privirea la vulnerabilitatea femeilor (si puteti sta linistite, si ei le au pe ale lor). Si iata care sunt lucrurile de care se teme cel mai mult o femeie:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

De singuratate -Cine spunea ca una dintre cele mai mari temeri ale unei femei este teama de singuratate probabil cunostea foarte bine femeia. Dintre toate relele din lume, raul suprem capata forma singuratatii... Femeia este facuta sa iubeasca. Nu ar putea exista altfel, nu ar putea trai fara existenta unui obiect sau a unei persoane asupra careia sa-si reverse afectiunea. De frica singuratatii se fac multe compromisuri si se accepta multe mai ales daca inainte de ea obisnuiai sa iubesti mult... A scapa de singuratate nu inseamna in mod necesar gasirea unui partener cu care sa-ti imparti viata. Singuratatea se poate hrani la fel de bine si din doi, nu doar din unul. Concluzie: antidotul ei este iubirea. Iubirea de sine. Iubirea pentru celalalt.

De sexul fara dragoste pana la adanci batraneti -Oricat de lipsita de prejudecati ar fi o femei, oricat de placut ar fi actul sexual in sine si oricat de agreabila ar fi persoana cu care impartaseste trairile, de multe ori sexul nu este de ajuns pentru o femeie. Sau este, dar temporar insa pana la finalul vietii nu... Nu fara sa fie insotit si de dragoste... Pe langa simpla nevoie fiziologica, o femeie simte nevoia mangaierilor, a cuvintelor de afectiuni si a gesturilor tandre.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri