Iata o perspectiva a unui fost sot, despre care nu auzim prea des! "A fost o onoare sa te am pentru 20 de ani. Va fi un privilegiu sa iti fiu prieten apropiat pana la sfarsitul vietii."

Vreau sa fii fericita

Meriti sa fii fericita. Presiunea de a avea o casnicie buna se transforma intr-un adevarat chin. In mod onest, sunt fericit ca nu mai trebuie sa te confrunti cu asta. Despre mine, stiu ca aceasta voi face mai departe cu viata mea. Dar tu meriti o viata mult mai linistita si sunt fericit ca poti obtine acest lucru. Si… trebuie sa stii.. M-as fi casatorit cu tine din nou si din nou. Chiar daca as fi stiut ca se sfarseste mereu asa. Da, ii avem pe copiii nostri minunati din aceasta experienta si chiar daca nu ar fi existat ei… tot pe tine te-as fi ales. Nu imi pot imagina sa merg prin viata fara un timp autentic petrecut alaturi de tine.

Nu ma poti opri sa te iubesc

In mod onest am incercat sa imi conving inima sa te urasca pentru o vreme. Dar nu a mers. Esti o persoana prea buna. Ceea ce m-a surprins cu adevarat in legatura cu despartirea noastra a fost usurinta cu care am putut sa redevenim prieteni. Pentru noi, acolo a inceput totul. Si sunt fericit ca la fel se sfarseste. Ca prieteni adevarati. Iubesc ca inca vorbim despre copiii nostri, despre viata, planuri, filme, muzica si despre ce persoana faimoasa a murit. Pentru mine e absolut normal.

Voi fi mereu aici ca sa te ajut

Ma bucur ca mergi la scoala si ca explorezi noi drumuri in calatoria ta prin viata. Voi fi mereu prin preajma in cazul in care ai nevoie de ajutor… pentru ca te admir. Si mereu am sa o fac. Daca divortul nostru m-a invatat ceva, este aceasta: daca as fi stiut ca peste 20 de ani se va sfarsi, cu siguranta m-as mai fi potolit.

Sa ma intalnesc acum cu alte persoane va fi interesant. Un prieten mi-a facut cont pe un site de intalniri si cred ca vor urma curand intalniri. Dar nu sunt prost. Stiu ca o femeie ca tine nu va ramane singura multa vreme.

Esti prea usor de iubit. Si vreau sa stii ca il voi aprecia si pe aceala pe care vei alege sa iubesti din nou.
Cred ca asta este in mare, cam tot ce am vrut sa spun . M-am gandit mult la aceasta zi si ca ea va veni. Si tot ce stiu e ca mi-am dorit ca „noi” sa se termine bine. Poate suna stupid… sa vrei sa iti sfarsesti casatoria intr-un mod pozitiv.

A fost o onoare sa traiesc 20 de ani alaturi de tine. Si va fi un privilegiu sa iti fiu prieten adevarat pentru restul vietii. As vrea sa sfrasesc acestea cu versurile lui Cyndi Lauper:

„Daca te vei simti pierduta – ma vei gasi
Mereu si mereu
Daca vei cadea, te voi prinde –
Voi astepta
Mereu si mereu”

Din toata inima,
M.

Iti recomandam si:

Astazi ne despartim

Scrisoare de dragoste catre femeile increzatoare

Gabriel Liiceanu, despre Casatorie


Un articol via GoodMenProject.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri