O scrisoare pe care o mama o adreseaza altor mamici cu invitatia de a ne debarasa de prejudecati si de tendinta de a clasifica si judeca o mama drept "buna" sau "rea"!

Asa ca tie, draga mama care stai pe iphone, iti spun aceste cuvinte:

Nu o sa te judec. Nu te cunosc. Nu iti cunosc povestea. Insa stiu ca nu este nevoie sa supraveghezi fiecare topaiala, salt, saritura, invartire, balansare, muscatura, cantec, dans, clipire sau respiratie pentru a fi o mama buna. Exista multe lucruri care iti solicita atentia in aceasta viata de parinte – si multe pe care vrem sa le absorbim si sa ne bucuram de ele. Exista de asemenea multe lucruri care se intampla in vietile noastre, in afara de parenting, si pe care nu le putem neglija. In timp ce a fi parinte este poate cel mai important si plin de recompense job, nu este singurul. Lucram cu totii pentru a gasi echilibrul si acel spatiu in care putem fi multumiti ca ne-am facut suficient timp pentru tot. Ca sa se stie, cu totii esuam in a face acest lucru. Fiecare din noi isi doreste sa fie mai bun la a jongla cu responsabilitatile… si multi dintre noi isi petrec timpul luandu-se la bataie pentru cum facem acest lucru. Dar il facem bine. Atat timp cat faci tot ce poti mai bine pentru ca totul sa functioneze pentru familia ta, faci chiar bine si asta este tot ce conteaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

De fapt, este bine pentru copiii tai sa stie ca nu sunt centrul atentiei tale in fiecare secunda a fiecarei zile. Este bine pentru ei sa invete sa se joace independent si sa faca lucruri pe cont propriu fara rasplata pentru orice lucru marunt. Asta inseamna sa fii un parinte bun – sa le permiti copiilor tai sa invete ca unele lucruri aduc satisfactie doar prin bucuria de a le face, nu pentru lauda sau atentia care vin cu ele.

Asadar, gaseste-ti echilibrul. Fii mama, sotie, sora, fiica, prietena, vecina, mentor, angajat – poarta toate palariile pe care trebuie sa le porti. Fa ceea ce trebuie sa fie facut.. ceea ce trebuie facut include uneori a-ti acorda putin doar pentru tine – chiar daca acest lucru inseamna doar sa iti verifici Facebookul in timp ce copiii tai alearga in jur jucandu-se in parc.

Cu sinceritate,

Aceasta mama cu un iphone, care nu te judeca pe tine pentru ai tai

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine 10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag

SURSA: https://www.huffingtonpost.com

Foto homepage: Familie fericita via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri