14 August 2014 publicat în Familie 98 share-uri

Un discurs emotionant ce face referire la o societate fascinanta, insa total necunoscuta noua. Aceste cuvinte au facut inconjurul internetului, starnind aprecieri, dar si critici!

Nu a fost si nu o sa fie niciodata o povara pentru mine. Ea este de fapt motivul pentru care respir si zambesc. Trebuie sa se casatoreasca fiindca asa cere legea naturii. Sunt neajutorat in fata culturii noastre si de aceea o trimit in casa voastra. Ea a fost fericirea casei mele si acum o sa va lumineze si voua caminul. Va dau lumea mea voua. Va rog, aveti grija de frumusetea ei, aveti grija ca ea sa ramana frumoasa. Imi dau printesa voua. Va rog, aveti grija ca o sa ramana ca o regina. Am crescut-o cu sudoare si sange si acum este minunat de perfecta. Pentru toata grija, dragostea, frumusetea si caldura pe care fiica mea le va aduce in vietile voastre, vreau doar fericirea ei in schimb – va rog, aveti grija sa fie fericita!

Daca uneori veti considera ca fiica mea a spus sau a facut ceva gresit, o puteti certa. Insa tratati-o cu dragoste. Ea este foarte fragila. Daca uneori se va simti abatuta, fiti cu ea. Are doar nevoie de putina atentie din partea voastra. Daca uneori se simte rau, aveti grija de ea si aratati-i ca va pasa. Este medicamentul care functioneaza cel mai bine pentru ea. Daca uneori esueaza in a indeplini o responsabilitate, o puteti dojeni. Empatizati insa cu ea. Inca invata. Incercati sa o intelegeti cu adevarat – va rog , aveti grija sa fie fericita!

Nu o sa ma supar daca nu ajung sa o vad pret de cateva luni. Nu ma supar daca nu voi putea sa vorbesc cu ea in fiecare zi. Nu as avea nimic impotriva daca nu si-ar mai aminti de mine prea mult. Insa pentru mine, unul din motivele de a trai a fost fericirea fiicei mele. Care este acum in mainile voastre. Va implor, aveti grija sa fie fericita.

Draga ginere, poate ca pentru tine acum aceste cuvinte nu inseamna mult. Insa atunci cand vei avea o fiica, le vei aprecia mai bine. Caci atunci fiecare bataie a inimii tale va striga: “va rog, aveti grija sa fie fericita”.

Pe blogul indian indianhomemaker.wordpress.com am gasit acest comentariu care ni s-a parut pertinent si la obiect cu atat mai mult cu cat vine chiar din partea unei persoane apartinand societatii indiene.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri