Fa-ti timp pentru cei pe care ii iubesti pentru a le spune cat de mult ii iubesti. Stai aproape de ei cu sufletul daca ii iubesti cu adevarat - acesta este mesajul subtil, dar puternic al acestei povestiri emotionante!

In timpul cinei, am avut o conversatie agreabila – nimic extraordinar, ci doar am vorbit despre evenimentele din viata fiecaruia dintre noi. Am vorbit atat de mult incat am ratat filmul. Cand am ajuns mai tarziu acasa la ea, a spus “o sa ies cu tine iar, insa doar daca ma lasi pe mine sa te invit”. Am fost de acord.

“Cum a fost intalnirea ta la cina?", m-a intrebat sotia mea cand am ajuns acasa. "Foarte placuta. Mult mai mult decat mi-as fi imaginat”, am raspuns.

Cateva zile mai tarziu, mama a murit din cauza unui infarct. S-a intamplat atat de brusc incat nu am avut sansa de a face ceva pentru ea. Peste putin timp, am primit un plic cu o copie a unei note de plata de la acelasi restaurant in care eu si mama am cinat. Pe un biletel atasat scria: “Am efectuat aceasta nota de plata in avans. Nu eram sigura ca o sa pot fi acolo; cu toate acestea, am platit meniul pentru doua persoane – pentru tine si pentru sotia ta. Nu o sa stii niciodata ce a insemnat acea noapte pentru mine. Te iubesc, fiule.”

In acel moment, am inteles cat de important este sa spui “Te iubesc” la timp si sa le dam celor dragi timpul pe care il merita. Nimic in viata nu este mai important decat familia. Ofera-le celor dragi timpul pe care il merita deoarece aceste lucruri nu poti fi amanate “pana data viitoare”.

Nota! Nu se cunoste cu exactitate cine este autorul acestei povestiri. Noi am facut cunostinta initial cu ea prin intermediul storydose.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri