Fa-ti timp pentru cei pe care ii iubesti pentru a le spune cat de mult ii iubesti. Stai aproape de ei cu sufletul daca ii iubesti cu adevarat - acesta este mesajul subtil, dar puternic al acestei povestiri emotionante!

Fa-ti timp pentru cei pe care ii iubesti pentru a le spune cat de mult ii iubesti… Stai aproape de ei cu sufletul daca ii iubesti cu adevarat… acesta este mesajul subtil, dar puternic al acestei povestiri emotionante care a facut inconjurul internetului.

Intalnire cu mama

Dupa 21 de ani de casnicie, sotia mea a vrut ca eu sa ies in oras cu o alta femeie pentru a vedea un film si a lua cina. Mi-a spus: “te iubesc, insa stiu ca aceasta cealalta femeie te iubeste si ca i-ar placea sa petreaca putin timp cu tine”. Cealalta femeie cu care sotia mea voia ca eu sa stau de vorba era MAMA mea. Mama mea era vaduva de 19 ani, insa din cauza programului incarcat la munca si a faptului ca aveam trei copii nu am reusit sa o vizitez decat ocazional. In noaptea aceea, am sunat-o pentru a o invita in oras. “Ce s-a intamplat, esti bine?”, m-a intrebat.

Foto: Intalnire, Shutterstock

Mama mea este tipul de femeie care suspecteaza ca un telefon la o ora tarzie in noapte sau o invitatie surpriza sunt semne de vesti rele. “M-am gandit ca o sa fie placut sa petrecem putin timp impreuna”, am raspuns. “Doar noi doi”. S-a gandit la acest lucru pentru un moment si apoi a spus “mi-ar placea foarte mult”.

In acea vineri, dupa job, am condus ca sa o iau de acasa si eram putin agitat. Cand am ajuns la casa ei, am observat ca si ea era agitata in legatura cu intalnirea noastra. A asteptat in usa, cu haina pe ea. Isi ondulase parul si purta aceeasi rochie pe care a purtat-o la ultima aniversare a nuntii ei. A zambit, iar chipul sau era radiant ca al unui inger. “Le-am spus prietenilor mei ca urmeaza sa ies cu fiul meu in oras si au fost impresionati”, a spus ea cand a intrat in masina. “Abia asteapta sa auda cum a fost intalnirea noastra.”

Am fost la un restaurant care, desi nu elegant, era foarte dragut si confortabil. Mama mi-a luat bratul ca si cum ar fi fost Prima Doamna. Dupa ce ne-am asezat la masa, a trebuit sa citesc meniul. Ochii ei puteau citi doar scrisul mai mare. Cam pe la jumatatea paginii din meniu, mi-am ridicat ochii si am vazut-o pe mama stand acolo, uitandu-se fix la mine. Pe buzele ei plutea un zambet nostalgic. “Eu eram cea care obisnuia sa iti citeasca meniul cand erai mic”, a spus. “Atunci, acum este timpul sa te relaxezi si sa ma lasi pe mine sa iti intorc favoarea”, am raspuns.

Foto homepage: Cina, intalnire via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri