In cautarea partenerului si a iubirii care nu au fost

12:11, 6 Noiembrie 2008 publicat în Familie

Probabil ca te-ai saturat asteptandu-l, probabil ca l-ai confundat cu altcineva iar acel altcineva si-a asumat drepturi care nu-i apartineau. Probabil ca altcineva ti-a ranit inima, probabil ca te-ai inselat sau probabil ca el te-a inselat. Probabil ca, incercand sa gasesti acea iubire unica, ai obosit proband si incercand iubiri mici si comune. Probabil ca te-ai resemnat cu inexistenta lui sau pornesti si mai avid in cautarea lui. Cu gandul la iubirile care nu sunt, dar care vor veni pierdem ceea ce conteaza cu adevarat pentru noi.

Iubirea nu este un sinomin pentru catuse. Nu-ti imagina ca iubirii ii plac urmele de catuse, ca iubirea este o consumatoare inraita de dependenta si subordonare. Ca sa fie libera, iubirii trebuie sa-i lasi libertate. Daca crezi ca ai gasit persoana potrivita, nu trebuie sa o sufoci de bucurie ca ai dat de ea. Este suficient sa respirati impreuna acelasi aer, insa fiecare respirand cu ajutorul propriilor plamani.

Daca tu crezi ca dragostea nu o sa te gaseasca niciodata, fii sigura ca nu o sa face. Tu, el si chiar universul intreg vor face tot posibilul ca dragostea sa te ocoleasca. Pai si cum sa procedezi? Lasa pesimismul deoparte, gandurile negre sau inceputurile si continuarile de depresie, gandindu-te ca nu meriti sa fii iubita sau traind pana la adanci batraneti din ramasitele unei vechi iubiri. Inainte ca cineva sa te iubeasca, trebuie sa te iubesti tu pe tine.

Citeste si:
Horoscop la Lună Nouă (12 APRILIE): Influențe astrale asupra vieții...
Horoscop la Lună Nouă (12...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri