Probabil ca te-ai saturat asteptandu-l, probabil ca l-ai confundat cu altcineva iar acel altcineva si-a asumat drepturi care nu-i apartineau. Probabil ca altcineva ti-a ranit inima, probabil ca te-ai inselat sau probabil ca el te-a inselat. Probabil ca, incercand sa gasesti acea iubire unica, ai obosit proband si incercand iubiri mici si comune. Probabil ca te-ai resemnat cu inexistenta lui sau pornesti si mai avid in cautarea lui. Cu gandul la iubirile care nu sunt, dar care vor veni pierdem ceea ce conteaza cu adevarat pentru noi.

Ce sa faci atunci cand crezi cu tarie in sufletele predestinate sau in iubirea care apare ca fulgerul si nu se stinge ca focul? Cum sa poposesti cu picioarele pe pamant cand calatoria ta in aer te face sa te simti minunat? Cum sa-l gasesti pe El dintre miile de Ei care misuna si traiesc in jurul tau sau cum sa deosebesti o comuna “one night stand” de noaptea tainica in care se intalnesc sufletele pereche?

Ei bine, cand nu mai ai nicio speranta un singur lucru iti ramane de facut: sa nu renunti. Probabil ca te-ai saturat asteptandu-l, probabil ca l-ai confundat cu altcineva iar acel altcineva si-a asumat drepturi care nu-i apartineau. Probabil ca nu "cineva", ci altcineva ti-a ranit inima, probabil ca te-ai inselat sau probabil ca el te-a inselat. Probabil ca, incercand sa gasesti acea iubire unica, ai obosit proband si incercand iubiri mici si de rand.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Probabil ca te-ai resemnat cu inexistenta lui sau pornesti si mai avid in cautarea lui. Cu gandul la iubirile care nu sunt, dar care vor veni pierdem ceea ce conteaza cu adevarat pentru noi. Poate ca este timpul potrivit sa-ti regandesti perceptia ta asupra dragostei si sa vezi acolo unde gresesti. Iata ce nu trebuie sa pierzi din vedere:

“Cel visat” nu are intotdeauna chipul celui care “trebuie sa fie”. Nimeni nu spune ca nu este frumos sa crezi in basme vechi sau in cele cu parfum contemporan, in mos Craciun si in Craciunita, insa odata trezita la realitate sansele ca tu sa fii foarte dezamagita vor spori considerabil. Barbatul ideal nu exista, este un basm inventat de naivi si oameni carora le place sa creada in magia sperantelor. Asteptandu-l pe Fat-Frumos, s-ar putea sa nu dai niciodata nas in nas cu fratele sau geaman. Si ar fi mare pacat sa nu vezi ca si realitatea poate deveni magie.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Daca esti suficient de matura sa privesti dincolo de aparente, vei avea si suficienta intelepciune ca sa faci alegeri juste. Vei vedea ca barbatul ales are nu numai calitati, dar si defecte si tocmai acestea sunt cele care il diferentiaza de ceilalti. O sa iubesti tocmai acele mici imperfectiuni de care fugi acum. Asa ca priveste dincolo de oameni si aparente si fa-o in modul cel mai realist si constiincios cu putinta.

Stiu: ai auzit de atatea ori “zambeste pentru ca nu stii cine se va indragosti de surasul tau” incat te-ai plictisit. Recunosc. Si eu... Sa zambesti mai frumos si mai des necunoscutilor, sa fii mai atragatoare decat esti de obicei, sa fii altfel decat esti in normal in ipoteza ca o ti se raspunda intr-un mod corespunzator? Da, poate ca da... Daca ma incrunt sau ma uit urat pentru ca expresia fetei mele este in consonanta cu starea mea de spirit inseamna ca toti barbatii or sa fuga speriati din calea mea? Daca da, atunci o sa incerc sa fac asta mai des atunci... Cred ca tu trebuie doar sa fii tu, sa rabufnesti cand vrei, sa tipi pentru ca asa simti, sa razi pentru ca iti vine sa razi, sa fii fericita pentru ca un oarecare lucru insignifiant te face sa freamati intens. Iar el trebuie sa fie doar el. Si tocmai ai creat premisele unei mari si frumoase povesti de iubire.

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri