12 Mai 2014 publicat în Familie 87 share-uri

Fiecare dintre noi are un scop in viata. Pentru mine, este sa iubesc asa cum am fost iubita. Inseamna sa dau dragostea abundenta pe care am primit-o ca si copil celor care nu au fost atat de norocosi ca mine. John este unul dintre cei pe care am fost menita sa ii iubesc.

Vedeti, John nu a crescut asa cum am crescut eu. Eu am avut parinti care imi spuneau in fiecare zi ca ma iubesc. Ma rasfatau chiar si cu imbratisari si sarutari si cuvinte calde, iubitoare. John a avut parinti; si asta a fost tot. In timp, cand am ajuns sa inteleg cat de diferite au fost experientele noastre, am ajuns totodata sa inteleg si de ce eu eram persoana cea mai iubitoare din relatia noastra. Atunci am realizat acest lucru:

Fiecare dintre noi are un scop in viata. Pentru unii, acest scop inseamna sa fie deschizatori de drumuri, inventatori, razboinici, vizionari… pentru mine, este sa iubesc asa cum am fost iubita. Inseamna sa dau dragostea abundenta pe care am primit-o ca si copil celor care nu au fost atat de norocosi ca mine. John este unul dintre cei pe care am fost menita sa ii iubesc.

Asa ca s-ar putea sa fiu intotdeauna persoana care iubeste cel mai mult intr-o relatie. S-ar putea ca eu sa fiu intotdeauna cea care da mai mult, cea care se simte mai puternica, cea care iubeste mai tare, insa nu mai am nimic impotriva acestui lucru. Ceea ce este cu adevarat important este cel pe care il alegi sa ii oferi dragostea ta. Poate ca nu ma iubeste mai mult decat il iubesc eu pe el si poate ca nu ar face pentru mine lucrurile pe care le-as face eu pentru el, insa este ok. Acest lucru nu il face pe el sa merite mai putin sa fie iubit. Inseamna doar ca mai am inca multa dragoste de daruit."

SURSA: https://thoughtcatalog.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri