O uram pe cealalta chiar si pentru simplul si banalul motiv ca este sau a fost... cealalta. O uram pentru ca ea are ceea ce noua ne lipseste. O uram pentru ca ea este vinovatul numarul 1 de tot ceea ce ni se intampla, pentru ca ea este responsabila pentru suferinta si durerea pe care o presupune tradarea. O uram pentru ca stie atat de bine cum sa fure barbatii altora, pentru ca este stapana pe arta seducerii barbatilor care nu ii apartin.

O uram pentru ca, la urma urmei, ne aminteste atat de bine de noi. Si avem atat de multe in comun cu ea! Pentru ca, si pentru ea, ca si pentru tine, atractia pe care o manifesta barbatul nu este neaparat una de factura erotica, ci una emotionala. Si ea isi doreste protectie, gesturi de afectiune, isi doreste ca cineva sa-si aminteasca de ziua de nastere. Si ei ii place sa-i fie oferite flori sau sa faca fericita o anumita persoana. Poate ca si ea, ca si noi, si-a pierdut mintile iubind prea mult. Poate ca si ea isi doreste respect, insa nu dispune de el in masura in care o facem noi. Poate ca si ea ca si noi, isi pierde timpul si linistea numarand minutele pana cand el trebuie sa soseasca acasa. Poate ca si ea sufera ca si noi pentru ca nu are intotdeauna tot ce isi doreste. Poate ca si ea, ca si tine, nu vrea decat sa fie iubita. Sa urasti o astfel de persoana?...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri