'Fiica ta este fiica ta pentru tot restul vietii. Fiul tau este fiul tau pana cand isi ia o sotie'. OARE? Citeste scrisoarea demna de toata admiratia a unei mame de baieti si descopera o perspectiva cat se poate de normala si frumoasa a unei viitoare soacre vizavi de relatia care ar trebui sa existe intre ea si nurorile sale, femeile pe care le iubesc fiii sai!

4. Asculta si acorda atentie. Invata ce anume o face fericita, cum ii place cafeaua, ce anume o streseaza, ce o relaxeaza. Barbatilor le place sa gandeasca ca femeile sunt complicate. Adevarul este ca nu suntem. Doar intreaba-ne cei mai buni prieteni. Ei au reusit sa ne inteleaga. Poti si tu.

5. Femeile adevarate nu sunt perfecte fizic. Suntem puternice, slabe, subtiri, cu forme, iar in diverse etape ale vietii noastre pielea ne este flasca si sanii nu mai sunt atat de fermi. La fel ca si tine, nu vom arata la 55 de ani cum aratam la 25 de ani. Este viata. Asteapta-te la ea. Imbratiseaz-o. Iubeste-o. Profund.

6. Lucrurile marunte sunt cele care ii arata ca o iubesti – sa duci gunoiul fara sa ti se ceara, sa schimbi bateriile la periuta ei electrica, sa scoti copiii in oras pentru micul dejun si sa-i oferi cateva ore pentru a si le petrece in compania ei insesi intr-o sambata dimineata, sa stii care este prietena ei cea mai buna si sa sugerezi sa se intalneasca pentru a-si face pedichiura. Nu avem nevoie de bijuterii sau flori pentru a ne simti iubite. Vrem doar sa stim ca sotii nostri ne “cunosc”.

7. Nu o face sa se repete de 7 ori. Asculta de prima oara.

8. Casatoreste-te cu cineva care te va iubi si respecta la fel de mult cum o iubesti si o respecti tu.

SURSA: thepursuitofnormal.blogspot.ro

Puteti descoperi mai multe din lucrurile pe care aceasta mama de baieti i-a invatat pe acestia CITIND ARTICOLUL INTEGRAL AICI.

Dragi mame de baieti, de fete, dragi soacre sau viitoare soacre, ce parere aveti despre acest articol? Sunteti de acord cu perspectivele acestei mame?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri