25 Aprilie 2014 publicat în Familie 1 share-uri

Opt copii cu stofa de superstar sunt actori in noua reclama Salam Sasesc de la Cris-Tim. Ei au fost selectati in urma unui concurs online si au aparut prima data la televizor in ziua de Paste, atunci cand a inceput sa fie difuzat spotul.

Maria Irina Vizireanu, Sonya Karina Sopcu, Mihai Bane, Cezara Nacu, Rares Gabriel Banescu, Delia Popovici, Anisia si Marta Melinte sunt cei opt copilasi care au impresionat publicul si juriul concursului „Cris-Tim te face superstar!”, castigand un loc in noua reclama Salam Sasesc.

Campania Cris-Tim este pe cat de inedita, pe atat de curajoasa. „Cris-Tim te face superstar!” a creat cadrul pentru ca oamenii sa se manifeste si sa participe activ la o campanie care s-a construit din mers si care se bucura de rezultate spectaculoase.

In cele patru saptamani de concurs, peste 600 de filmulete au fost postate pe platforma superstar.cristim.ro, iar clipul care anunta lansarea concursului a strans peste 250.000 de vizualizari pe youtube. Campania a primit aprecieri din partea publicului, oamenii distribuind pe retelele de socializare clipurile cu copiii inscrisi in concurs.

Mai multe detalii despre campania Salam Sasesc sunt disponibile pe site-ul
superstar.cristim.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri