Pentru a afla care este tipul de partener fata de care ne simtim atrasi la nivelul inconstientului, procedeul numerologic este extrem de simplu.Pentru femei, se face suma literelor A, J si S existente in numele intreg al fiecareia dintre noi (nume+prenume). Prezenta acestora in numele intreg reprezinta un indiciu pretios al tipul de partener pe care ti-l doresti.

Ca dragostea nu invinge intotdeauna este un fapt demonstrat de zecile si sutele de cupluri care traiesc in jurul nostru. Pe langa acest ingredient de baza, exista multe altele care nu trebuie deloc ignorate atunci cand ne referim la o viata de cuplu frumoasa si longeviva. Inevitabil, trebuie sa existe atractie, compatibilitate, comunicare, sa se faca si sa se accepte compromisuri, sa se cunoasca care sunt asteptarile de la celalalt partener si procentul de incredere care se pune pe masa iubirii si a respectului intre parteneri.

Reusita unei relatii depinde insa in mare masura de ceea ce ne dorim de la celalalt. De ce ne atrage un anumit tip de partener si nu altul? De ce exista anumite trasaturi care ne plac si pe care le cautam, chiar si intr-un mod inconstient, in toti barbatii pe care ii intalnim? De ce cautam parteneri care sa aiba anumite trasaturi asemanatoare parintelui de sex opus? Probabil ca psihanaliza ar explica aceasta tendinta destul de bine prin complexul lui Oedip sau al Electrei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Inconstient sau nu, multi dintre noi se afla in cautarea unei persoane care sa semene (sau nu) parintelui de sex opus. Modul in care am dezvoltat in copilarie si in adolescenta relatia cu parintele de sex opus reprezinta un punct de reper in relatiile de cuplu pe care dorim sa le construim mai tarziu. Relatia de cuplu a parintilor va influenta la un moment dat dezvoltarea ulterioara a copilului devenit adult.

Mai tarziu, adultul va incerca fie sa imite relatia parintilor, fie sa o evite. Este ceea ce reprezinta modelul de referinta privind caminul familial si sentimentul de siguranta acordat de stabilitatea familiala. In numerologie, “imaginea despre parintele de sex opus sau cu alte cuvinte atractia din subconstientul vostru” (Vasile Teodor - “ Curs practic de numerologie”) poate fi descoperita analizand numele intreg al unei persoane.

Pentru a afla care este tipul de partener fata de care ne simtim atrasi la nivelul inconstientului, procedeul numerologic este extrem de simplu. Pentru femei, se face suma literelor A, J si S existente in numele intreg al fiecareia dintre noi (nume+prenume). Pentru barbati, se insumeaza literele B, K si T. Prezenta acestora in numele intreg reprezinta un indiciu pretios al tipului de partener pe care ti-l doresti.

Daca in numele tau nu este prezinta nici una dintre aceste litere -Oricat de ciudat ar parea, te simti iremediabil atrasa de barbatii usor imaturi, nehotarati, prea putin siguri de ceea ce vor pe termen lung si care se tem de asumarea anumitor responsabilitati. Tie iti place sa joci rolul figurii materne, a persoanei care tolereaza, cearta, iarta, trece cu vederea sau ia sub aripa sa protectoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri