Relatia cu o femeie maritata se doreste o relatie comoda. Nimeni nu sufera daca se pune capat povestii. Nimeni nu se leaga la cap cu relatii complicate fara sa il doara. Sigur, la inceput ai de toate. Nu sunt inhibii, se scapa de monotonie si rutina, in aer pluteste un secret pe care il stiu doar persoanele implicate, exista adrenalina, atractie fizica din plin, timp petrecut intr-un mod cat mai placut cu putinta cu o persoana la fel de placuta. Fiecare stie ce statut are celalalt.

Mai nimic pana cand nu iti incoltesc in minte ganduri care de care mai bizare si paranoice. Ce te faci daca te incearca invidia si gelozia stiind ca trupul pe care l-ai mangaiat tu mai este mangaiat si de catre o alta persoana? Ce sa faci cand devii gelos pe timpul pe care ea si-l petrece cu sotul? Cum sa scapi de gandul ca te minte si pe tine si pe sotul ei?

Cum sa afli ce se afla in spatele casniciei ei? Cum sa scapi de gandul ca poate ea este vinovata de tot? Sau de incercarile ei de a conversa cu tine mult si prieteneste, fara pasiune sau atractie fizica, de rezolvarea problemelor din casnicia ei? Simplu si usor daca te bucuri doar de senzualitatea momentelor. Greu ca in infern daca ai ajuns sa iubesti femeia cu care credeai ca faci doar sex. Imposibil daca ea este casatorita si nu intentioneaza sa isi paraseasca sotul pentru tine.

Alex


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri