Relatia cu o femeie maritata se doreste o relatie comoda. Nimeni nu sufera daca se pune capat povestii. Nimeni nu se leaga la cap cu relatii complicate fara sa il doara. Sigur, la inceput ai de toate. Nu sunt inhibii, se scapa de monotonie si rutina, in aer pluteste un secret pe care il stiu doar persoanele implicate, exista adrenalina, atractie fizica din plin, timp petrecut intr-un mod cat mai placut cu putinta cu o persoana la fel de placuta. Fiecare stie ce statut are celalalt.

Nu, nu doar sex. Nu, nu numai iubire. O relatie in toata regula. O relatie cu sex si iubire. O relatie care se desfasoara de ceva timp paralel cu o alta. Cine a spus ca barbatii nu pot sa iubeasca la fel de mult ca si femeile? Cine a spus ca in iubire si in relatii, barbatii nu comit aceleasi greseli ca si femeile? Sau ca doar femeile sunt slabe si iresponsabile indragostindu-se de o persoana angajata intr-o frumoasa, stabila si longeviva relatie de casatorie cu o alta persoana? Graba strica treaba in iubire. Oameni din toata lumea, nu va grabiti sa iubiti persoana care nu poate fi iubita!

Daca sunteti barbati, din toate gafele posibile si imposibile, nu o comiteti pe cea mai mare: nu va indragostiti de o femeie maritata. Nu luati totul ca pe un joc. Nu va ganditi ca acolo unde pasiune e, exista tot. Ca poate exista libertate, fericire, nevinovatie, multumire alaturi de o femeie care nu este nici libera, nici fericita si nici nevinovata. Nici cu tine, si nici fara tine. Daca sunteti femei, nu va grabiti ca fata mare la maritat. Nu va jucati cu sentimentele unui barbat daca nu sunteti suficient de libere ca sa faceti asta.

Nu te gandi ca esti la adapost de singuratate, de responsabilitati, ca poti sa te bucuri de un sex grozav cu o femeie frumoasa si experimentata fara sa iti doresti mai mult. Sa nu credeti ca barbatii sunt chiar mereu “inumani” sau ca vanatorul nu se poate indragosti de vanatul sau atat de mult incat sa vrea sa-i redea libertatea. Nici sa nu credeti ca barbatii pot sa faca intotdeauna distinctie intre sentimente si acte sexual fara ca, la un moment dat, sa se incurce intre cele doua.

Sigur, la inceput ai de toate. Nu sunt inhibii, se scapa de monotonie si rutina, in aer pluteste un secret pe care il stiu doar persoanele implicate, exista adrenalina, atractie fizica din plin, timp petrecut intr-un mod cat mai placut cu putinta cu o persoana la fel de placuta. Fiecare stie ce statut are celalalt. Eu stiam ca ea este maritata. Ca isi iubeste sotul, insa exista unele probleme in viata lor sexuala. Ea stia ca eu sunt un burlac convins, mult prea convins ca sa-mi doresc mai mult decat o aventura, cateva nopti frumoase. Nimic de pierdut pentru nici unul dintre noi.

Relatia cu o femeie maritata se doreste o relatie comoda. Nimeni nu sufera daca se pune capat povestii. Nimeni nu se leaga la cap cu relatii complicate fara sa il doara. Pentru un barbat care nu isi doreste sa-si asume vreun fel de responsabilitate, relatia cu o femeie maritata reprezinta simbolul relatiei perfecte. Si ce poate fi mai grozav decat sentimentul de a avea o femeie fara sa o ai in permanenta, fara sa o ai intru totul, decat certitudinea ca nu te inchizi in cercul unei relatii conventionale? Mai nimic...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri