Cum primavara, desi timida, isi intra usor in drepturi, m-am gandit sa va ajutam, pe voi cei dragi din viata unei familii cu bebelus prematur sa le fiti alaturi in continuare, dar sa-i si protejati in acelasi timp.

Va multumesc pentru intelegere si respectati va rog decizia parintilor mei de a ma pastra sanatos si fericit.

Ei au trecut prin cea mai grea provocare a vietii lor, acum suntem in sfarsit acasa, in conditii de siguranta dar si de zgomot.

Sunt foarte fericit ca vrei sa ne cunoastem si abia astept sa fac parte din viata ta.

Pupici si imbratisari!

***

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul relatiilor publice, Diana Gamulescu a ales calea antreprenoriatului si a infiintat o companie prin intermediul careia comercializeaza produse dedicate bebelusilor cu varste intre 0 si 6 luni. Brandul sau, Micolino.ro, se diferentiaza pe piata prin solutiile oferite parintilor care au bebelusi prematuri sau gemeni. Mai multe detalii despre afacerea sa puteti afla accesand www.micolino.ro.

Incepand din octombrie 2013 Diana Gamulescu se implica si in proiecte sociale, ca memebru in Asociatiei Unu si Unu (www.unusiunu.com), organizatie neguvernamentala care deruleaza programe dedicate prematuritatii si multipletilor.
In ultimii ani Diana Gamulescu a coordonat comunicarea pentru organizatii precum Fundatia Dinu Patriciu, Nissan Romania, Goodyear Dunlop Tires Romania, Indesit Company, Piraeus Bank, Amadeau Romania etc si a gestionat cu succes proiecte care au presupus lansari de produse locale si internationale, targuri si expozitii, campanii ample de comunicare, proiecte in sectorul neguvernamental etc .


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri