17 Februarie 2014 publicat în Familie 104 share-uri

Desi au cantarit cu putin peste un kilogram fiecare, desi s-au nascut inainte de termen cu 16 saptamani, ei au tinut sa-mi ofere niste lectii importante de viata. Lectiile le-am primit inca din primele ore petrecute cu ei la sectia de neonatologie si au continuat pe parcursul intregii sederi la terapie intensiva.

6. Rezistenta – capacitatea de a face fata factorilor stresanti. Tuburi, ventilatoare, interventii chirurgicale, teste, cicatrici si multe alte episoade prin care trec micutii nascuti prematur te fac sa devii mai puternic.
Majoritatea adultilor nu au suportat atatea ingrijiri medicale toata viata iar bebelusii acestia se lupta pentru supravietuire si isi dovedesc rezistenta in fiecare minut. Asta inseamna sa fii rezistent.

7. Recunostinta – niciodata nu am inteles mai bine ca acum sensul recunostintei. Bebelusii mei prematuri m-au invatat asta. Parintii le sunt recunoscatori bebelusilor cand mai iau cateva grame in greutate, cand pot respira singuri o perioada scurta de timp, cand iau prima inghititura singuri etc. Unii ar putea spune ca sunt lucruri mici in viata, se poate, insa copilasii mei m-au invatat sa fiu recunoascatoare pentru tot.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

8. A fi puternic – gemenii mei erau atat de fragili si sensibili la exterior, plamanii nu erau complet dezvoltati pentru a respira singuri, ventilatoarele nu aveau cum sa lipseasca din procesul supravieturii insa ei mi-au demonstrat cat de puternici sunt. Ei m-au invatat cum sa fiu puternica in momentele in care nu mai aveam nici o stabilitate, nu mai gaseam nici un motiv pentru a face acest lucru. Pentru ei trebuie sa fii puternic! Nu-ti pierde increderea in forta bebelusilor prematuri.

9. A fi empatic – inainte de nasterea gemenilor mei, credeam despre mine ca sunt o persoana plina de compasiune pentru cei din jurul meu. Dupa sederea noastra la neonatologie mi-am dat seama ca sunt mai empatica decat credeam. Compasiunea inseamna a fi constient de suferinta altora, empatia inseamna a fi capabila de a impartasi sentimentele, de a te exterioriza, de a simti prin ce trec ceilalti. Calatoria in viata fiecaruia este diferita si de aceea trebuie sa invatam ce inseamna sentimentul de teama, speranta si bucurie.

Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

10. Perpectiva – cea mai importanta lectie de viata pe care am invatat-o de la bebelusii mei prematuri a fost sa nu-mi pierd perspectivele. Daca nu am de luat o decizie “de viata si de moarte” probabil ar trebui sa privesc altfel viata!

Nu-i asa ca este incredibil cat de multe lucruri si lectii de viata putem sa pimim de la cei mici? Pe voi ce v-au invatat bebelusii vostri? Mi-ar placea sa aflu si astept comentariile vostre mai jos sau daca aveti povesti in care bebelusii prematuri sunt protagonistii, le astept pe contact@micolino.ro.

Un articol de Diana Gamulescu

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul relatiilor publice, Diana Gamulescu a ales calea antreprenoriatului si a infiintat o companie prin intermediul car

eia comercializeaza produse dedicate bebelusilor cu varste intre 0 si 6 luni. Brandul sau, Micolino.ro, se diferentiaza pe piata prin solutiile oferite parintilor care au bebelusi prematuri sau gemeni. Mai multe detalii despre afacerea sa puteti afla accesand www.micolino.ro.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Incepand din octombrie 2013 Diana Gamulescu se implica si in proiecte sociale, ca memebru in Asociatiei Unu si Unu (www.unusiunu.com), organizatie neguvernamentala care deruleaza programe dedicate prematuritatii si multipletilor.

In ultimii ani Diana Gamulescu a coordonat comunicarea pentru organizatii precum Fundatia Dinu Patriciu, Nissan Romania, Goodyear Dunlop Tires Romania, Indesit Company, Piraeus Bank, Amadeau Romania etc si a gestionat cu succes proiecte care au presupus lansari de produse locale si internationale, targuri si expozitii, campanii ample de comunicare, proiecte in sectorul neguvernamental etc .

***

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul relatiilor publice, Diana Gamulescu a ales calea antreprenoriatului si a infiintat o companie prin intermediul careia comercializeaza produse dedicate bebelusilor cu varste intre 0 si 6 luni. Brandul sau, Micolino.ro, se diferentiaza pe piata prin solutiile oferite parintilor care au bebelusi prematuri sau gemeni. Mai multe detalii despre afacerea sa puteti afla accesand www.micolino.ro.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Incepand din octombrie 2013 Diana Gamulescu se implica si in proiecte sociale, ca memebru in Asociatiei Unu si Unu (www.unusiunu.com), organizatie neguvernamentala care deruleaza programe dedicate prematuritatii si multipletilor.
In ultimii ani Diana Gamulescu a coordonat comunicarea pentru organizatii precum Fundatia Dinu Patriciu, Nissan Romania, Goodyear Dunlop Tires Romania, Indesit Company, Piraeus Bank, Amadeau Romania etc si a gestionat cu succes proiecte care au presupus lansari de produse locale si internationale, targuri si expozitii, campanii ample de comunicare, proiecte in sectorul neguvernamental etc .


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri