12 Februarie 2014 publicat în Familie 14 share-uri

Timpul inseamna… nu doar bani, ci reprezentarea tuturor aspectelor vietii de adult, de aceea poate fi deseori dificil sa introduci in programul unei zile, activitati nu doar solicitante, ci si foarte diferite. Chiar daca “fisa de post” de mama este foarte plina, o buna organizare poate fi de cele mai multe ori ideea salvatoare.

4. Pune la vedere lista ta de activitati. Multe mamici aleg sa le “afiseze” in bucatarie. In felul acesta intreaga familie va vedea ce e de facut si va putea participa. Daca iti place, poti vopsi un perete intreg cu vopsea speciala pentru tabla de scris. Fiind de mai mari dimensiuni decat un simplu “afis”, peretele poate avea mai multe scopuri: dedicat nu doar organizarii timpului, ci si exprimarii talentului celui mic sau comunicarii meniului zilei.

5. Si copilul tau e bine sa inteleaga ce inseamna TIMPUL si cum se poate raporta la timp intr-un mod cat mai eficient. Acesta este motivul pentru care am pregatit Ghidul Timpului, un ghid in care ai la dispozitie o serie de activitati si recomandari practice adecvate varstei copilului, prin care va intelege ce inseamna timpul, cum sa planifice si cum sa nu amane.

Mai multe sfaturi pentru parinti pe www.suntparinte.ro

***

Anca Ghinea este Creative Manager Intuitext, divizia educationala a Grupului Softwin. Are peste 16 ani de experienta in exprimarea creativitatii si identificarea, gestionarea si sustinerea inovatiei si metodelor inovative.

Autor: Anca Ghinea


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri