Oare barbatii si femeile se afla pe picior de egalitate atunci cand ne referim la gradul lor de implicare sexuala? Prin sex, o femeie se ataseaza si mai mult de partenerul sau, in timp ce, prin sex, un barbat isi clarifica sentimentele. Sexul conteaza. Conteaza si gradul de implicare a celor doi parteneri. Nu se fac insa bilanturi cu ce s-a dat si cu ce s-a primit. Se da, se primeste, se accepta, se trece cu vederea, se ajuta. Se daruieste.

Se spune ca prin sex, o femeie se ataseaza si mai mult de partenerul sau, in timp ce, prin sex, un barbat isi clarifica sentimentele. Cand doar ele sunt cele care au initiativa, simt ca se implica prea mult. Mult prea mult... Sa nu primesti de multe ori ceea ce iti doresti, atunci cand nu doresti, nu este oare frustrant? Daca partenerul lor se poarta tandru si in zilele de abstinenta, iata cea mai simpla si naturala dovada de dragoste.

O femeie apreciaza cand un barbat nu face o drama din infranarea instinctelor sale naturale. Femeia traieste mai intens intimitatea pe plan sufletesc. La barbati, mai intens este poate impulsul sexual. Nu avem cum sa trecem cu vederea peste diferentele sufletesti si sexuale dintre barbati si femei. Cine spune ca intr-o relatie bazata pe iubire, sexul nu conteaza, se insala. Enorm. Sexul conteaza. Conteaza si gradul de implicare a celor doi parteneri. Nu se fac insa bilanturi cu ce s-a dat si cu ce s-a primit. Se da, se primeste, se accepta, se trece cu vederea, se ajuta. Se daruieste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri