Relatiile dintre oameni s-au schimbat fundamental in ultimii 20 de ani, pentru ca internetul furnizeaza toate datele necesare unei existente duale: cea care se consuma in spatiul real (offline) si cea care se consuma in spatiul virtual (online), de aceea oamenii dezvolta legaturi de prietenie sau amoroase, pe internet.

“Parea dragut din scrisoare aceea, scria fara greseli…Si m-am gandit sa ii raspund”, isi impartaseste o femeie care a participat la studiile lui Aaron Ben-Zeév.

O alta femeie, care a facut…cybersex, isi descrie experienta. “Cel mai bun sex este, far indoiala acela cu o persoana care are suficiente cunostinte literare, astfel incat sa reuseasca sa creeze imagini aproape picturale ale gandurilor sau activitatilor. Imi imaginez ca in relatiile fata-in fata, cineva prost, poate sa fie totusi, in acelasi timp, foarte sexy. Dar sa fii prost, nu tine in mediul online. Cel putin nu pentru mine!”.

Relatiile online sunt de cele mai multe ori criticate pentru ca indivizii care comunica in acest fel investesc foarte mult timp doar ca sa palavrageasca cu oameni care le sunt aproape straini. Totusi, subliniaza Ben-Zeév, in comparatie cu alte alternative pe care le ofera societatea moderna, cum ar fi privit-ul la televizor sau jocurile pe computer, chat-ul online s-ar putea sa fie cea mai buna varianta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Caria dentară – ce este și cum se tratează

Autor: Iulia Sima

Sursa: 9am.ro

Citeste si alte articole pe 9am.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

S-au despartit pe Wikipedia

Viata pe net


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri