12 Decembrie 2013 publicat în Familie 45 share-uri

Este intotdeauna intelept sa te asiguri ca esti pregatit sa formezi o familie si cu atat mai mult sa verifici daca esti pregatit sa fii parinte. Poate ca cei de la Universitatea Stanford te vor ajuta sa decizi prin testele practice pe care le-au propus viitorilor parinti.

Asa ca, sunt momente in care seriozitatea este necesara si sunt momente pentru umor….pentru ca a stii cum si cand sa-ti luminezi dispozitia este o forma de arta care plateste multe dividente scumpe.
A deveni parinte si a crea o famile unita si apropiata este la fel ca orice altceva care si-a dovedit meritul si valoarea….necesita claritate, angajament si actiune!

Ce fac familiile unite ca sa fie coezive?

***

Oana este psihoterapeut in cadrul cabinetului propriu de psihologie din anul 2009.Este specializata in psihoterapie cognitiv-comportamentala, iar in ultimii ani s-a concentrat, cu predilectie, asupra laturii de preventie si mai ales de promovare a sanatatii mintale. In anii anteriori a fost cooptata in echipa de consultanti a companiei Result Development unde a acordat consultanta atat clientului intern cat si clientului extern. Tot aici a ocupat pozitia de business developer. Printre cele mai importante responsabilitati s-a numarat consultanta in comunicare, recrutare, conceperea si asistarea la assesment center, activitati specifice de dezvoltare antreprenoriala etc..
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând


In primii ani ai carierei a desfasurat activitati de consultanta si operatiuni financiare.


A participat in timpul anilor de studii la numeroase cursuri si work-shop-uri, fiind membra a echipelor de cercetare in diferite proiecte.


Azi este membra a Colegiului Psihologilor din Romania, Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.

Oana Popescu-Argetoia - Expert Garbo

www.oanapopescuargetoia.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri