Imbratisarile au de asemenea rolul lor in calea fericirii. Casnicia cuplurilor care se imbratiseaza de patru ori pe zi este considerata a fi una foarte fericita. Anumite gesturi romantice precum o baie placuta sau un masaj relaxant contribuie si ele la reusita mariajului, fiind necesare la un interval de 10 zile. Cheia fericirii matrimoniale, au declarat participantii foarte fericiti in casnicia lor, consta in calitatea timpului petrecut in doi.

S-a mai constatat ca sotii fericiti isi petrec doua vacante scurte impreuna in tara si doua concedii mai lungi in afara tarii. “Manifestarile afectuoase si weekendurile romantice reprezinta taina unei relatii de cuplu reusite. Acum s-a demonstrat cat de important poate fi pentru un cuplu rezervarea de timp pentru celalalalt. O relatie reusita se bazeaza pe incredere si pe iubire, iar acestea ar trebui impartasite si demonstrate ori de cate ori se iveste ocazia”, este de parere Jim Forward de la Warner Leisure Hotels.

98% din cuplurile care se considera “foarte fericite” au declarat ca se simt norocoase ca au o relatie asa de stabila, iar 94% cred sincer ca putine cupluri se bucura de o relatie la fel de consistenta ca a lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri