25 Septembrie 2008 publicat în Familie 1 share-uri

Nu noi ne-am despartit, tu te-ai despartit de mine. Nu eu te-am parasit, tu m-ai parasit pe mine. De ce caut motive pentru care ma bucur ca m-ai parasit? Pentru ca nu le mai pot face fata celor pentru care m-ai parasit, pentru ca abia acum inteleg si descopar ce inseamna viata fara tine. Viata fara tine... nu aduce deloc a moarte si prapad, a sfarsit si remuscari, dar seamana infinit de bine a sfarsit de confuzie, de iluzii sau de suferinta.

Te-am iubit mult. Te-am urat cu mila. Acum iti multumesc si sunt fericita. Am pentru ce sa-ti fiu recunoscatoare. Infruntand dezamagirile, am reinvatat ceea ce stiam, dar m-ai facut sa uit cu mult timp in urma. Ca sunt puternica. Ca sunt puternica chiar si atunci cand cer ajutorul altora, ca nu sunt slaba daca il primesc. Ca sunt frumoasa si fara sa ma convingi tu de acest lucru. Ca nu totul s-a oprit la tine. Ca durerea unei lume pierdute este de fapt doar durerea pierderii tale. Ca am ajuns sa redescopar lumea din jurul meu si ca imi place atat de mult ceea ce vad. Ca nu m-a abandonat nimeni, ci doar m-ai parasit tu. Ca daca iubirea noastra a fost si s-a dus, unele amintiri ale ei sunt inca superbe.

Daca tu nu m-ai fi parasit, nu as fi putut sa ma bucur de durere. Nu as mai fi crezut in saruturi si transfer de suflet, in imbratisari calde si tandre, intr-o iubire calma, linistita si tacuta, nu as mai fi simtit frumusetea fiecarui crampei de viata si nu as fi vazut dincolo de tine si cuvinte. Nu as fi stiut ce inseamna ca toata lumea sa fie nu impotriva ta, ci alaturi de tine. As fi crezut ca visurile tale le-au ucis pe ale mele, hranindu-se din ele. Nu as mai fi cautat in altcineva continuarea povestii noastre de dragoste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Eu nu as mai fi fost Eu, cea de acum, diferita celei de la inceput. Eu nu l-as fi intalnit pe El sau as fi crezut ca este inca un vis ce risca sa se piarda nestiut in noapte. Nu as fi raspuns chemarii sale de iubire. Si pentru acest lucru mi-ar fi parut rau!

Un articol de Daniela Negoita


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri