Iubire, sex, sex sau iubire, iubire si sex? Multi dintre noi nu pot acorda un diagnostic precis stadiului in care se afla relatia lor cu partenerul chiar daca aceasta se desfasoara de o perioada lunga de timp sau se afla abia la inceput de drum. nd intervin si emotiile, relatiile sexuale cu fostul partener pot face mult rau daca persoana in cauza incearca sa construiasca o relatie si o noua viata cu altcineva

Iubire, sex, sex sau iubire, iubire si sex? Multi dintre noi nu pot acorda un diagnostic precis stadiului in care se afla relatia lor cu partenerul chiar daca aceasta se desfasoara de o perioada lunga de timp sau se afla abia la inceput de drum. Un verdict final nu poate fi acordat inainte de a trece o anumita perioada de timp. Doar proba timpului poate verifica daca forta irezistibila care impinge doua persoane de sex opus una in bratele alteia izvoraste din dragoste, dintr-o simpla atractie fizica sau din multe alte motive demne de luat in seama. Iar uneori nici acesta. Uneori timpul accentueaza si mai mult confuzia. Si de multe ori nici acesta nu poate clarifica cu exactitate sentimentele actuale. Poate doar confruntarea cu cele existente anterior.

Unele relatii, aparent reusite, sunt inca dominate de impresiile, de iubirea sau de experientele din trecut. Ascultand-o pe cea mai buna prietena a mea imi dau seama cat de mult poate sa schimbe un barbat sau o iubire o femeie. Aceeasi poveste pe care am intalnit-o nu o data ci de mai multe ori. Acelasi ras programat sa ascunda plansul, dar de data aceasta cu personaje diferite. Este de ajuns o singura intalnire cu un fost partener pentru ca linistea pe care credea ca a gasit-o sa se spulbere, pentru ca tentatia de a-i strange inca o data trupul in brate sa nu o lase sa mai doarma noaptea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Sa nu-si mai gaseasca linistea langa trupul si sufletul partenerului actual. Sa viseze un alt trup si un alt suflet langa care obisnuia sa se refugieze altadata. Si sa nu mai simta ca revine la viata decat in momentul in care acestea revin si ele in viata ei. Isi iubeste enorm de mult partenerul actual, insa nu poate rezista mangaierilor, atingerilor si saruturilor fostului. A cedat tentatiei si s-a aventurat in necunoscut, sau mai bine zis in ceea ce a cunoscut.

Nu as putea numi “obicei” intalnirile ocazionale sau sexul cu cel iubit odata, insa foarte multe persoane, atat barbati, cat si femei, se ascund intr-o astfel de legatura si nici macar nu o numesc “tradare”. Atata timp cat nu mai exista sentimente, nu se poate numi ca iti inseli partenerul actual. Este doar o senzatie ciudata si tonica, un fel de drog care reconforteaza si alina. Este pur si simplu placut sa faci cunostinta din nou cu un trup care altadata nu-ti ascundea nimic si sa redescoperi din secretele sale. Fiecare stie ce anume ii face placere celuilalt, ce atingeri ii trezesc dorinta, care sunt tabieturile sale in intimitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri