10 Septembrie 2013 publicat în Familie 6 share-uri

Cunoscuta revista Glamour a realizat un sondaj privind sexualitatea barbatilor. 1,131 barbati au raspuns unor intrebari legate de sex si sexualitate. Esti curioasa?

1. 13% dintre barbati isi poreclesc penisul, iar unele dintre denumiri sunt chiar creative, in acelasi timp amuzante, cum ar fi Penisaurus Rex.

2. Totusi, 41% dintre barbati sunt de parere ca ar fi ciudat ca o femeie sa isi denumeasca in vreun fel vaginul.

Foto: Shutterstock.com; cuplu

3. 52% dintre barbati ar fi de acord sa ia o pilula anticonceptionala pentru barbati, daca aceasta ar exista.

4. Cu jucarii in dormitor? 70% dintre barbati sunt pentru, dar 30% se tem ca ei nu ar fi destul de buni in pat daca am vrea sa folosim si un vibrator.

5. 79% dintre barbati admit ca au avut fantezii erotice in legatura cu o colega de serviciu si 43% au avut fantezii cu sefa.

6. Doar prieteni? Nu, dupa cum au spus 31% dintre barbatii care au participat la studiul Glamour. Acestia nu cred in prieteniile platonice dintre barbati si femei.

7. 43% dintre barbati sunt ingrijorati ca au penisul prea mic. Dar exista si barbati care sunt ingrijorati ca.. o au prea mare -4%

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri