Lectiile de viata pe care un barbat proaspat divortat le-a aflat pe propria piele 'prea tarziu', dupa ce a pierdut femeia pe care o iubea! Sfaturile au fost impartasite de Gerald Rogers pe o retea de socializare si au avut peste 2 milioane de vizualizari la numai 11 zile de la postare. Intreg internetul le-a citit. Citeste-le si tu!

6. Asuma-ti responsabilitatea totala asupra propriilor emotii. Nu este treaba sotiei tale sa te faca fericit si NU POATE sa te faca trist. Esti responsabil sa iti gasesti propria fericire si prin acest lucru bucuria se va revarsa in relatia si in iubirea voastra.

7. Nu iti invinovati niciodata sotia daca tu devii frustrat sau manios pe ea. Este doar pentru ca se declanseaza ceva inlauntrul TAU. Sunt emotiile TALE, responsabilitatea ta. Cand te incearca acele sentimente, acorda-ti ceva timp sa fii prezent si sa te uiti inauntrul tau si sa intelegi ce este acel ceva din interiorul TAU care cere sa fie vindecat. Ai fost atras de aceasta femeie deoarece ea era femeia cea mai potrivita pentru a-ti activa toate ranile copilariei in cel mai dureros mod astfel incat tu sa le poti vindeca… cand te vei vindeca singur, nu vei mai fi ‘activat’ de ea si te vei intreba de ce ai fost vreodata.

8. Permite-i pur si simplu sotiei tale SA FIE. Cand este trista sau suparata, nu este treaba tau sa o ‘repari’. Este treaba ta sa o tii in brate si sa o lasi sa stie ca este ok. Las-o sa stie ca o auzi si ca este importanta si ca esti stalpul pe care poate sa se sprijine intotdeauna. Spiritul feminin este despre schimbare si emotie si ca o furtuna emotiile ei vor intra si iesi rostogolindu-se. Si pe cand tu vei ramane puternic si nu o vei judeca, va avea incredere in tine si isi va deschide sufletul catre tine. NU FUGI CAND ESTE SUPARATA. Stai prezent si puternic si arata-i ca nu pleci nicaieri. Asculta ce are de spus dincolo de cuvinte si emotii."

Sursa: geraldrogers.com. Citeste si restul sfaturilor pe blogul lui Gerald Rogers


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri