Am fost tradati. Am plans, am suferit, am condamnat, am jurat razbunare, iar in cele din urma am acceptat situatia lasand neincheiate mai toate lucrurile grele si malitioase pe care am promis ca o sa le facem. Am tradat la randul nostru.

Ca prin minune, odata cu cimentarea noilor convingeri, s-au potolit si furtunile hormonilor. Pentru el, nu mai exista decat ea si a ales sa-i fie fidel. De un an de zile insa, traieste insa iadul pe pamant. O alta femeie, fara a atinge nici la degetul mic gradul de perfectiune a iubitei oficiale, ii tulbura visele si ii umple gandurile, innegrindu-i si luminandu-i existenta. De un an de zile, nu stie ce sa faca.

A crezut ca o sa fie inca una din aventurile sale pasagere. Ca o sa plece la fel de repede precum a venit, ca o sa fie in prezent si ca nu o sa existe si in viitor... O sa treaca, iar el o sa-si consume in continuare relatia fericita alaturi de iubita sa. Da, a venit. Nu, nu a mai putut sa se intoarca de unde a plecat. Intentionata tradare temporara a amicului meu s-a trasformat intr-o relatie de mai toata frumusetea care se desfasoara, stingherita e drept, de luni de zile bune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

El nu stie daca cea de-a doua sa iubire a sa este una provizorie sau nu. Este constient ca minciunile lui sunt un joc vicios ce angreneaza in suferinta, frustrari si neimplinire momentan doua persoane (el si cea de-a doua) cu o probabilitate de ranire de 100% si in cazul celei de a treia. Pe trupul arhiexplorat al partenerei dintai inca descopera incantare, dar simte pana si in somn o dureroasa nevoie de a strange in brate trupul mai putin cunoscut al celeilalte.

Sufletul sau inca vibreaza si se regaseste in prezenta primei partenere, insa stie ca i-ar putea fi la fel de bine, poate chiar si mai bine, cuibarit langa sufletul celeilalte. Stie ca cel mai rau este sa fii tradat, insa simte cat de greu poate fi sa tradezi. Nimeni nu l-ar crede, multi l-ar intelege. Eu stiu ca spune adevarul pentru ca il cunosc atat de bine... Pot sa-i citesc in ochi framantarea din suflet. Nu pot sa-l ajut insa fara sa nu-l judec. Si nu pot sa spun ca atitudinea este complet puerila pentru ca am vazut cat de mult a putut sa se maturizeze.

Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Ce sa faca???.... Sa aduca tradarea la stadiul de relatie neascunsa si oficiala sau sa incerce sa readuca relatia oficiala si neascunsa la frumusetea, nonsensul si nebunia relatiei ascunse?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri