12 Iulie 2013 publicat în Familie 1 share-uri

Citeste acest ghid extrem de util in cea mai grea, surprinzatoare si frumoasa calatorie pe care o vei face vreodata: calatoria vietii! Sfaturile pentru a trai au la baza experienta reala a peste 1500 de persoane si ne-au parvenit prin intermediul unuia dintre cele mai fascinante proiecte de cercetare sociala pe care le veti citi vreodata.

Lectii pentru o cariera satisfacatoare – Fericit sa te trezesti dimineata

1. Alege o cariera pentru recompensele intrinseci, nu pentru cele financiare.

Cea mai mare greseala din cariera lor pe care o fac cei mai multi oameni este alegerea unei profesii bazandu-se doar pe eventualele castiguri. Un simt al scopului si pasiune pentru ceea ce faci bat in orice moment un salariu mai mare.

2. Nu renunta la a cauta un job care sa te faca fericita. Conform specialistilor, cheia in a gasi un job pe care sa-l iubesti este persistenta. Nu renunta usor.

3. Valorifica cat mai mult un job prost. Chiar daca te gasesti intr-o situatie pe plan profesional care este departe de idealul tau, nu irosi experienta; multi specialisti au invatat lectii nepretuite dintr-un job prost.

4. Inteligenta emotionala bate orice altceva. Dezvolta-ti calitatile interpersonale daca vrei sa reusesti la locul de munca. Chiar si persoanele care au optat pentru profesii cat se poate de tehnici intampina dificultati mari in cariera daca le lipseste inteligenta emotionala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

5. Fiecare are nevoie de autonomie. Satisfactia in cariera este adesea dependenta de cat de multa autonomie dispui la locul de munca. Urmareste sa ai libertatea de a lua decizii si misca-te in directiile care te intereseaza, fara prea mult control de la superiorii tai.

Lectii pentru a fi parinte pe viata – Nimeni nu este perfect

1. Totul se rezuma la… timp. Sacrifica-te daca este necesar pentru a petrece timpul maxim posibil alaturi de copiii tai. Tu si copiii tai trebuie sa fiti impreuna in curgerea vietii domestice de zi cu zi din household si nu doar in “timpul de calitate” planuit.

2. Este normal sa aveti copii favoriti, insa nu o arata niciodata. Accepta ca este posibil sa ai favoriti printre copiii tai, insa nu ii lasa niciodata sa afle.

3. Nu iti lovi copiii. Disciplineaza-i intr-o maniera iubitoare si respectuoasa ce exclude pedeapsa fizica (indiferent de cat de tentanta poate fi pe termen scurt).

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

4. Evita cu orice pret o ruptura intre tine si copiii tai. Fa tot ce este necesar pentru a evita o ruptura permanenta cu copiii tai – chiar daca cere un compromis din partea ta, a parintelui.

5. Ai in vedere o relatie pe viata cu copiii. A fi parinte ramane valabil mult timp dupa ce copiii au plecat din casa parinteasca. Ia decizii cand sunt tineri care vor conduce catre relatii pozitive in a doua jumatate a vietii.

Sursa: www.happyhealthylonglife.com

Foto int: pretty woman waking up in the morning_Shutterstock

! Ineditul proiect este inca in derulare si il gasiti AICI.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri