In viata, am luat multe decizii cu impact de catastrofa. In cazul unora dintre ele, nici nu am clipit din ochi atunci cand le-am luat. Au fost deciziile de puf, au fost deciziile corecte. In privinta altora - m-am inselat amarnic. Au fost deciziile cu iz de cianura si durere de moarte. Am gresit mult si m-am straduit si mai mult sa indrept acolo unde am calcat stramb.

Suntem ahtiati dupa iubire si nimic din ce este material sau din ceea ce s-a inventat pe suprafata pamantului nu poate sa ne potoleasca foame furibunda de ea. Este poate singurul lucru in care reusim sa gasim o motivatie rezonabila propriei vieti. Si iata ca a doua oara s-a intamplat sa ceea ce nu a existat suficient prima oara. Intr-o zi cu soare a dat navala peste mine un dor nebun de tot ceea ceea ce a fost.

Nu a tinut cont de opiniile juste ale expertului in psihologie la care am apelat: “sa nu incerci sa te impaci cu el pentru ca nu te vezi reusind in nici o alta relatie”, “problemele mai vechi nu se rezolva, ci se reiau”, “tensiunea si durerea din trecut or sa lase urme noi asupra relatiei proaspat reinnodate”.

Treptat, treptat, imitand si rectificand ceea ce nu a fost bine atunci, am reusit sa descopar ca acum nu mai sufar dupa ce a fost atunci, ci iubesc acum, ca si atunci, ceea ce am in prezent. Cu rabdare, cioburile imprastiate dintr-o iubire adevarata s-au lipit perfect. M-am redescoperit iubind si mai intens decat prima oara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Ne-am recastigat increderea unul in altul. Am dat nastere impreuna implinirii si libertatii sexuale. De data aceasta, dincolo de un iubit, am si un prieten de nadejde. Am pastrat reminiscente importante ale independentei pe care amandoi am dobandit-o in timp. Nu ne-am reprosat nimic din ceea ce fusese anterior.

Am renuntat la scenele melodramatice, la siroaiele de lacrimi, de umilinte, de implorari si reprosuri, de aere de victima si de pacient suferind de o boala incurabila. M-am trezit spunand ca niciodata iar... niciodata iar... nu voi mai spune “nu” iubirii. Sunt casatorita si fericita cu barbatul de care am divortat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri